Hoe wordt het percentage van lichaamsvet Lost Bereken

Hoe wordt het percentage van lichaamsvet Lost Bereken

Als het gaat om het krijgen in vorm, het gaat niet alleen over het verliezen van gewicht. U wilt om lichaamsvet te verliezen, terwijl het houden van de spieren, dus een goede manier om uw succes te meten is om het percentage van lichaamsvet verloren over een periode van tijd te berekenen. Met behulp van een gratis lichaamsvet rekenmachine die erop neer de complexe formule, kunt u snel en eenvoudig meten van je lichaam vet om te zien hoe goed je voor en na je dieet en training regime deed.

Instructies

•  Neem de eerste metingen voor het begin van uw training of dieet regime. Stap op de weegschaal en noteer je totale lichaamsgewicht in kilo's. Wikkel het meetlint rond je taille, polsen, heupen en onderarm en noteer de meting in inches voor elk.

•  Bezoek de BMI Calculator website en het invoeren van de metingen die je nam. Controleer de cirkel of u man of vrouw bent. Klik op "Bereken lichaamsvet." De website zal u voorzien van een lichaamsvet percentage. Een BMI score tussen 20 en 25 wordt als gezond beschouwd.

•  Ga verder met je menstruatie uit te werken en een dieet. Aan het einde van de periode, herhaal de bovenstaande stappen om uw nieuwe lichaamsvet te bepalen.

•  Trek dit nieuwe nummer van het oude nummer, en je krijgt een cijfer voor hoeveel lichaamsvet je verloren hebt.