Hoe wordt het lichaam met Rolfing Lijn

Hoe wordt het lichaam met Rolfing Lijn

In het midden van de jaren 1950, Dr Rolf ontwierp een techniek voor de sloop uitgelijnd fascia en een heroriëntering van de structurele systeem voor een meer natuurlijke, gezonder lichaam. Het systeem wordt gebruikt vandaag de dag, en zelfs Oprah Winfrey heeft een segment op Rolfing gehad. Hier is hoe het je lichaam kan uitlijnen.

Instructies

•  Laat de Rolfer aan de spierfascie trillen. De Rolfer gebruikt zijn handen om herziening van de spieren, kloppend of gevoel voor onevenwichtigheden in het weefsel textuur, temperatuur en kwaliteit. Deze stap is net als een arts het nemen van voorbereidende tests om een ​​ziekte te lokaliseren.

•  Ontspan je spieren als het Rolfer discrimineert, het scheiden van de spierfascie dat moet worden gewerkt en corrigeren. Spierfascie zal verkeerd vormen na een blessure. Zodra dit bouwt, het houdt het lichaam van de aanpassing, tenzij het wordt afgebroken en herwerkt. De foutieve uitlijning veroorzaakt pijn, vermoeidheid en structurele schade.

•  Voel de Rolfer integreren uw lichaam met behulp van de zwaartekracht, waardoor het terug naar de manier waarop het hoort te werken. Rolfing is anders dan andere massages. Het probeert opnieuw uitlijnen van het lichaam, zodat de kracht van de zwaartekracht is het werken met je in plaats van tegen je.

•  Voor tenminste de traditionele 10 sessies. Rolfing is gemaakt in 10 sessies worden afgerond. Maar de eerste 3 sessies zijn een goede introductie tot de Rolfing proces.

•  Oefen de bewegingen van de Rolfing therapeut wijst naar jou. Om het lichaam te helpen opnieuw uitlijnen, de therapeut geeft u een reeks van bewegingen om thuis te oefenen. Het ultieme voordeel van Rolfing wordt getoond door de oprechtheid van de ontvanger. Als het hele programma oordeelkundig wordt beoefend, moet dan uitlijning van het lichaam compleet zijn.