Hoe wordt Health Risk Assessment Bereken

Hoe wordt Health Risk Assessment Bereken

Vele factoren dragen bij aan uw gezondheid met inbegrip van voeding, gewicht, lichaam deel, en genetica. Het is belangrijk om uw risico op gezondheidsproblemen te begrijpen, terwijl je tijd om preventieve maatregelen te nemen. Er zijn een verscheidenheid van online gezondheid rekenmachines die u kunt gebruiken om erachter te komen wat uw mogelijke risico omstandigheden kunnen zijn.

Instructies

Hoe wordt Health Risk Assessment Bereken

•  Weeg jezelf op een schaal om je basis gewicht te krijgen. Rond je gewicht naar de dichtstbijzijnde 10e van een pond om zo nauwkeurig mogelijk te zijn.

•  Gebruik een meetlint om uw lengte naar de dichtstbijzijnde kwart inch vinden. Terwijl u meet, moet u ook de omtrek van uw dij, taille, buik, biceps, en borst meten. Deze metingen worden gebruikt om hoeveelheid gewicht verloren in inches berekenen.

•  Bereken uw lengte in centimeters en je lichaamsgewicht in kilo's. Vind uw Body Mass Index of BMI, door de kwadratuur van uw lengte en uw lichaamsgewicht te delen door het resulterende getal. Vermenigvuldig het resultaat met 703. Het definitieve aantal is uw BMI. Een gezonde BMI moet tussen 18.5 en 24.9. Iets minder dan 18,5 is ondergewicht beschouwd; 25-29,9 overgewicht; en meer dan 30 zwaarlijvig.

•  Gebruik de High Blood Pressure Calculator op het Amerikaanse Rode Kruis website om te zien of je een verhoogd risico op hoge bloeddruk. U moet uw lengte en gewicht weten om dit, evenals de geschiedenis van hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten van je familie te doen.

•  Met behulp van de online gezondheidscalculators hieronder vermeld, te bepalen welke voorwaarden of ziekten waarvoor u bent op mogelijke risico's. Praat met uw arts over deze voorwaarden en ontdek wat u kunt doen (verandering van voeding, lichaamsbeweging, verminderen of elimineren van alcoholgebruik, enz.) Om uw risico te verminderen.

Hints

  • Gebruik een online site bij te houden van uw gezondheidsrisico's te houden. U in staat om een ​​daling van de gezondheidsrisico's te zien zal zijn als je het verhogen van uw oefening en het verbeteren van uw voeding.
  • Lieg niet of rekken de waarheid bij het beantwoorden van vragen over uw gezondheid. Dit zal alleen maar problemen veroorzaken en geven u verkeerde resultaten op het einde. Hoe meer eerlijk de vragen te beantwoorden die u, hoe nauwkeuriger de resultaten.