Hoe wordt geraffineerde witte suiker vervangen

Hoe wordt geraffineerde witte suiker vervangen

Geraffineerde witte suiker wordt gemaakt van suikerriet of suikerbieten. Tijdens de verwerking, mineralen en voedingsstoffen worden verwijderd. Melasse wordt ook uitgewassen, het creëren van de witte kleur. Sommige gezondheidswerkers en voedingsdeskundigen geloven verwerking kan geraffineerde witte suiker leiden tot schadelijke gevolgen voor de gezondheid hebben, en adviseren tegen regelmatig gebruik. Als u overweegt om het vervangen van witte suiker in uw dieet, zijn er vele alternatieve zoetstoffen die kunnen worden gekocht bij uw lokale supermarkt of de gezondheid van voedsel op te slaan.

Instructies

•  Gebruik vloeibare zoetstoffen zoals ahornsiroop, honing of bruine rijst siroop. Elk kan worden gebruikt om dranken zoeten of als topping. Honing kan ook worden gebruikt ter vervanging van suiker bij het bakken, het toevoegen van vocht en een unieke smaak recepten. Gebruik 1/2 kopje honing voor ieder kopje suiker bij het gebruik ervan als substituut en de totale vloeistof in het recept te verminderen met 1/4 cup. Wanneer er geen vloeistof in het recept, voeg 3-5 el. meel per 3/4 kopje vloeibare zoetstof gebruikt.

•  Vervang geraffineerde suiker met kristalsuiker zoetstoffen zoals datum suiker of verdampt suikerrietsap. Beide hebben een structuur die lijkt op geraffineerde suiker, en kunnen gesubstitueerd gelijke hoeveelheden bij het bakken.

•  Gebruik stevia, een plantaardige zoetstof, als een natuurlijke vervanger voor geraffineerde witte suiker. Omdat stevia is veel zoeter dan suiker, is het niet een goed alternatief bij het bakken. Het wordt vaak gebruikt om dranken te zoeten.

•  Gebruik een ruwe ongeraffineerde suiker zoals turbinado. Zoals witte suiker, wordt turbinado gemaakt uit suikerriet. Maar ruwe suiker niet de volledige raffinage verwerking die wordt gebruikt om witte suiker creëren ondergaan. Turbinado behoudt melasse en heeft een rijke smaak.