Hoe wordt geoxideerd low-density lipoprotein Verminder

Cholesterol lijkt misschien een vies woord, maar elke cel in je lichaam nodig heeft om te functioneren. Echter, problemen beginnen wanneer er te veel cholesterol opbouwt langs arteriële doorgangen, die speciale cellen genaamd macrofagen om uit te komen in groten getale naar het wegvagen signaleert. Helaas, deze cellen verzadigd raken met cholesterol en blijven zitten, in feite het creëren van een verkeersdrempel die de bloedstroom belemmert. De truc om het verkrijgen van arteriële verkeer vlot weer op gang is te kapen bepaalde voertuigen cholesterol moleculen meeliften met rond te krijgen. Om dat te doen, moet je leren hoe je geoxideerd low-density lipoprotein verminderen.

Instructies

Neem Hoog Cholesterol to Heart

•  Begrijp dat cholesterol wordt geproduceerd door de lever en beweegt zich door het lichaam door het koppelen met lipoproteïnen. Welk type het up haken met rekeningen voor de twee belangrijkste soorten cholesterol bekend als "goed" of "slecht". Goede cholesterol is afkomstig van high-density lipoprotein. Slechte cholesterol afkomstig van geoxideerde lage dichtheid lipoproteïne en is het materiaal dat bijdraagt ​​aan de vorming van arteriële plaque.

•  Erken dat wanneer u verhoging van de hoeveelheid goede cholesterol in omloop, je automatisch low-density lipoprotein verminderen. Dat komt omdat high-density lipoprotein werkt als een bezem om low-density lipoprotein duwen van de slagaders en terug naar de lever voor eliminatie.

•  Houd de hoeveelheid verzadigd vet in je voeding onder controle. Deze vetten is grotendeels verantwoordelijk voor toenemende geoxideerde lage dichtheid lipoproteïne. In principe betekent dit het beperken van uw consumptie van dierlijke producten, met name rundvlees, orgaanvlees, eieren, en andere zuivelproducten.

•  Stap over uw inname van plantaardig voedsel, dat nagenoeg vrij van cholesterol zijn. Onder meer vers fruit, groenten, volle granen, noten en zaden in uw dieet.

•  Ga bewegen. Verschillende studies hebben aangetoond dat regelmatige lichaamsbeweging helpt niet alleen geoxideerd low-density lipoprotein serum verlagen, maar verhoogt ook de hoeveelheid circulerend "goede" cholesterol.

•  Bewerk je stress. Een van de negatieve effecten van stress is een verhoogde neiging om te bereiken voor "troost" voedingsmiddelen, die meestal hoog in verzadigd vet zijn.

•  Onderzoek uw levensstijl en risico. Bepaalde risicofactoren kunnen ondermijnen uw inspanningen om geoxideerd low-density lipoprotein verminderen, tenzij je een aantal veranderingen in levensstijl te maken. Roken, overgewicht en overmatig alcoholgebruik alle gunstige voorwaarden scheppen voor een verhoogd cholesterolgehalte.

•  Beroep doen op de hulp van de natuur. Groene thee bevat bepaalde stoffen die vermogen geoxideerd low-density lipoprotein niveaus remmen aangetoond. Als een toegevoegde bonus, deze middelen verhogen ook het niveau van high-density cholesterol.

Hints

  • Probeer meditatie of yoga om stress te verminderen.
  • Neem contact op met uw arts voordat tot aanvulling met groene thee als u een voorgeschiedenis van maagzweren. Groene thee kan ook interfereren met de absorptie van bepaalde medicijnen, zoals codeïne.