Hoe wordt fibromyalgie verlichten met essentiële oliën

Hoe wordt fibromyalgie verlichten met essentiële oliën

Gekenmerkt door meerdere pijnlijke en gevoelige punten en een divers scala van symptomen, de pijn van fibromyalgie is chronisch en onverbiddelijk. Pain migreert naar alle delen van het lichaam varieert in intensiteit. Fibromyalgie patiënten beschrijven de pijn als tintelingen of een branderig gevoel, gevoelloosheid, kloppend, spiertrekkingen of messteken. Pijn en stijfheid zijn vaak het meest uitgesproken in de ochtend.
Fibromyalgie symptomen worden verergerd door overmatige lichamelijke activiteit, koud of vochtig weer, gebrek aan herstellende slaap, geestelijke of lichamelijke vermoeidheid, gebrek aan lichaamsbeweging, stress en angst. Zuivere en natuurlijke essentiële oliën bevatten anti-inflammatoire, anti-angst, krampstillend en antidepressieve eigenschappen die gunstig zijn bij het beheer van fibromyalgie pijn.

Instructies

•  Masseer een 1-3 druppels Helichrysum italicum "heilichrysum-eeuwig" op de romp flex punten en tempels. Everlasting is opbeurend en is behulpzaam bij stress, depressie en woede management. Haar kalmerende eigenschappen om het lichaam te ontspannen en tot rust komen, het verlichten van spanning en stress.

•  Voeg acht tot 10 druppels Salvia Sclarea "salie," Tsuga canadensis 'Canadese sparren "of Juniperus communis" jeneverbes "theraputic kwaliteit essentiële olie aan een kopje Epsom zout. Elke combinatie van uw favoriete oliën worden gebruikt. Voeg het mengsel opwarmen tot warm bad water en genieten weg spierspanning, vermoeidheid en pijn. De anti-inflammatoire eigenschappen van de oliën verminderen ontstekingen, stijfheid en zwelling. Epsom zout (magnesiumsulfaat) wordt gebruikt om de ontsteking te verminderen, pijn te verlichten en te spoelen schadelijke gifstoffen uit het lichaam.

•  Masseer de flex en pijnlijke punten van het lichaam met pijnstillende groenblijvende essentiële oliën. Picea mariana "Canadese zwarte spar" essentiële olie presenteert een zware groenblijvende, kruidachtige geur die stimuleert en verkwikt. Zwarte spar olie vertoont sterke antiseptische, pijnstillende, anti-inflammatoire, anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen. Zwarte spar mengt goed met Backhousia citriodora "citroenmirte" en Cananga odorata "ylang ylang." Meng drie druppels van elke olie met een greintje granaatappel olie. De gecombineerde geuren en eigenschappen bieden betrouwbare verlichting van de pijn als de aromatische geuren de geest ontspannen en te verlichten angst.

•  Bevorderen rustgevende, herstellende slaap met de delicate geur van Lavandula angustifolia "lavendel" essentiële oliën. Plaats een paar druppels lavendelolie op een katoenen bal en stop de bal in je kussensloop. Voeg 10 tot 20 druppels lavendelolie aan 1/3 kopje witte azijn en een kopje water. Leg ze in een spuitfles en spuit het mist om muffe huishouden lucht te verfrissen. Dertig druppels lavendel essentiële olie kan worden toegevoegd aan de uiteindelijke wasserette spoeling bij het wassen van beddengoed. Beddengoed, dekens en kussens zal je omringen met de zachte, kalmerende geur van lavendel, het bevorderen van een gezonde, diepe slaap. Lavender is nuttig bij het verlagen van hoge bloeddruk.