Hoe wordt Eetstoornissen Met Natural Remedies Behandel

Hoe wordt Eetstoornissen Met Natural Remedies Behandel

Eetstoornissen zijn ernstige kwesties die de hulp van een professional nodig en mag niet door iedereen op hun eigen worden aangepakt. Omdat ze psychische problemen plaats van fysieke ziektes, ze vereisen gedragsverandering om te worden overwonnen. Toch zijn degenen die op de weg naar steeds beter kunnen zeker hun kansen verbeteren door te kijken naar natuurlijke middelen om hen te helpen vooruit te duwen.

Instructies

•  Beschouw kruidenthee. Ayurveda geneeskunde beveelt het brouwen van bepaalde kruiden en drinken ze regelmatig om om te gaan met emotionele nood, een van de belangrijkste oorzaken van eetstoornissen. Kamille, Echinacea, smeerwortel en St. Janskruid zijn de meest effectieve kruiden voor stress, hoewel anderen effectief kan zijn - vooral in combinatie.

•  Sla de smaak van uw voedsel. Omdat kruidige voedingsmiddelen zijn moeilijker te verteren dan raden natuurlijke artsen toe te voegen kruiden zoals cayennepeper, komijn, chili en curry op voedingsmiddelen gegeten op een dagelijkse basis. Dit kan helpen overeten (geassocieerd met boulimia) te voorkomen en op zijn beurt houdt de stofwisseling werken bij een veel hogere snelheid.

•  Probeer yoga of massage. Beide zijn effectief in het verminderen van stress en het balanceren van de energie van het lichaam en geest. Meditatie en ademhalingsoefeningen kunnen ook nuttig zijn. Niet alleen deze methoden helpen omgaan met de algemene nood, ze ook de geest bezig te houden, uit de buurt van de obsessie van voedsel.

•  Probeer een eetlust opwekkend middel. Mensen die lijden aan anorexia uiteindelijk verliest het verlangen om te eten, waardoor ze maaltijden helemaal over te slaan. Sommige natuurlijke remedies zijn vooral goed voor dit, zoals komijn, tijm, mierikswortel en engelwortel. Beide kunnen op hun eigen worden gegeten of toegevoegd aan salades of soepen. Andere kruiden kunnen worden geconsumeerd als thee of gekocht zoals etherische oliën en wordt gebruikt om de tempels of de borst te masseren. Deze omvatten mirre, kamille, duizendblad en lavendel.

•  Probeer gember en knoflook om de eetlust te verhogen en reinigen het spijsverteringssysteem. Kook gewoon een paar kruidnagels of een medium root op water, laat het afkoelen en drinken als thee een keer per dag, bij voorkeur in de ochtend.

Hints

  • Vertel uw arts dat u met behulp van natuurlijke remedies, vooral als je voorgeschreven medicijnen, zo kunnen er interacties.
  • Natuurlijke remedies worden gebruikt als een extra behandeling van eetstoornissen, niet de enige methode. Professionele zorg is nodig om een ​​volledig herstel te maken.