Hoe wordt een obsessieve compulsieve stoornis met Anafranil Behandel

Anafranil is een medicijn dat een sterke geschiedenis van succes in de behandeling van obsessief-compulsieve stoornis heeft. Dit tricyclische antidepressivum is speciaal ontworpen om de obsessieve gedachten dat zijn de kenmerken van obsessief-compulsieve stoornis te stoppen. Wanneer obsessieve gedachten worden geëlimineerd, de drang om te presteren dwanghandelingen moet ook verdwijnen. Anafranil heeft zichzelf bewezen veilig en effectief bij de meeste mensen te zijn, maar, net als bij elke drug, zijn er bepaalde voorwaarden of omstandigheden waar nemen van zou het onverstandig zijn. Als u geïnteresseerd bent in het nemen van Anafranil aan obsessief-compulsieve stoornis te behandelen zijn, zijn er slechts een paar dingen die je moet eerst weten.

Instructies

•  Begin met een kleine dosis Anafranil bij de obsessieve compulsieve stoornis geleidelijk te behandelen, dan verhogen als je eenmaal ziet hoe je zal reageren. Sommige mensen worden extreem slaperig tijdens Anafranil of epileptische aanvallen, en beginnen met een lage dosis vermindert het risico van deze complicaties.

•  Vermijd het nemen van Anafranil als u zwanger bent. Anafranil is aangetoond dat het de ademhaling en urine problemen veroorzaken bij sommige baby's van wie de moeder nam het geneesmiddel tijdens de zwangerschap.

•  Vermijd het nemen van Anafranil als u een soort van bloed stoornis, diabetes, glaucoom, schizofrenie of astma, omdat deze drug die voorwaarden nog erger kan maken.

•  Wacht tot 4 weken de tijd om de resultaten van het nemen van Anafranil merken. Hoewel veel patiënten begint te merken een verschil in de eerste paar dagen na aanvang van de drug, anderen vinden het duurt een maand en soms meer voor de niveaus van Anafranil op te bouwen in hun systemen genoeg dat ze een verschil voelen.

•  Neem Anafranil een keer per dag, bij voorkeur vlak voordat je naar bed gaat, als het u slaperig kan maken, vooral als je voor het eerst begint met het.

•  spenen jezelf af van Anafranil geleidelijk als je moet stoppen met het gebruik. Abrupt stoppen met het middel kan onaangename ontwenningsverschijnselen veroorzaken en kan zelfs leiden tot een psychose.

Hints

  • Laat Anafranil niet mee naar obsessief-compulsieve stoornis te behandelen indien u bent behandeld met een MAO-remmer in de afgelopen 4 weken. Anafranil werkt niet goed in combinatie met MAO-remmers, en het kan tot 4 weken voor de MAO-remmer volledig je lichaam te verlaten. Als u Anafranil tijdens deze periode zou het communiceren met restanten van de MAO-remmer en veroorzaken toevallen, coma of dood.
  • Rijd niet voor een paar dagen na je eerste start met Anafranil, als het je te suf om een ​​auto te bedienen kunnen maken. Wacht tot je weet hoe het gaat om invloed op je voordat je onderneming uit achter het stuur.