Hoe wordt E-magazine artikelen over jonge vrouwen met borstkanker zoeken

Hoe wordt E-magazine artikelen over jonge vrouwen met borstkanker zoeken

Borstkanker is kanker die zich vormt in de weefsels van de borst. Volgens het National Cancer Institute, "12,7 procent van de vrouwen die vandaag geboren (vanaf 2010) zal worden gediagnosticeerd met borstkanker op een bepaald moment in hun leven." Hoewel er vele bronnen van informatie om te leren over kanker in het algemeen, E-magazine artikelen uit betrouwbare bronnen als het National Cancer Institute en gespecialiseerde websites zoals Young Survival Guide, een onderdeel van de Young Survival Coalition aanbod gericht artikelen over jonge vrouwen met borstkanker kanker.

Instructies

1 Ga naar de website van Young Survival Guide (zie bronnen). Klik op de zoekbalk op de rechterbovenhoek van de website. Bijvoorbeeld, als u op zoek bent naar borstkanker chirurgie artikelen, type in "Chirurgie" en klik op "Zoek". Zoeken naar meer specifieke informatie door te klikken op "Advanced Search". Typ de zoektekst in en kies uit de lijst met specificaties zoals zoeken "Met de exacte zin." Klik op "Zoeken".

•  Klik op de link "Research & Proeven" om artikelen die klinische proeven te definiëren en bieden informatie over hoe te vinden en eventueel deelnemen aan een te lezen.

•  Klik op "Vraag het de expert" te lezen interactieve blog artikelen over diverse borstkanker onderwerpen zoals borstreconstructie en gespecialiseerde zorg dieet.

•  Ontvang E-magazine artikelen aan uw e-mailaccount over jonge vrouwen met borstkanker door het aanmelden voor "YSC Weekly." Dit is een e-nieuwsbrief die up-to-date artikelen over gebeurtenissen, klinische studies, fondsenwerving en andere gerelateerde onderwerpen.