Hoe wordt Diabetes Met Magnetische therapie Behandel

Hoe wordt Diabetes Met Magnetische therapie Behandel

Sommige mensen zweren dat magnetische therapie wonderen heeft gedaan om te helpen verlichten van hun pijn en kwalen. Er is beperkte wetenschappelijke studies over de bevoegdheden van de magneten en er zijn vele critici die er zijn. Maar, het is gezegd dat het magnetisch veld veroorzaakt deeltjes bewegen en warmte. Bloedvaten worden verwijd en de doorbloeding wordt verbeterd. Magnetische therapie is niet ontwijkend en kan worden gebruikt om diabetes te behandelen.

Instructies

•  Leer hoe magnetische therapie kan helpen bij diabetes. Diabetici hebben vaak last van een slechte bloedsomloop in de benen en voeten, waardoor gevoelloosheid of tintelingen. Magneten kunnen verhogen de bloedtoevoer naar je benen en maak je gezwollen voeten voel me een stuk beter.

•  Stimuleer uw alvleesklier klier door het plaatsen van 2 magneten op je rug, boven de plaats waar je de marine zou zijn. Zorg ervoor dat ze zijn relatief sterk. Houd ze op je rug gedurende 15 minuten, twee keer per dag. De magneten zal de hoeveelheid insuline die uw lichaam releases verhogen.

•  Drink 3 tot 4 kopjes gemagnetiseerd water per dag. Het zal sterk verhogen van de effectiviteit van de magneten die je draagt ​​op je rug. Het water verhoogt uw doorbloeding en vermindert de ontsteking. Sommige studies tonen ook aan dat gemagnetiseerd water regelt uw hormoon en bloedsuikerspiegel.

•  Aankoop magnetische zooltjes voor je schoenen. Er zijn verschillende op de markt. Studies vinden ze zorgen voor veel opluchting voor diabetici die lijden aan perifere neuropathie.

•  Loop je pijn weg. De magneten in de inlegzolen zal de bloedsomloop in je voeten te verbeteren. Sommigen ook beweren dat je endorfines of natuurlijke pijnstillers verhogen. Zodra je voeten en benen voelen beter, zul je uiteindelijk meer mobiel.

Hints

  • Magnetische therapie is een alternatieve behandeling; zorg ervoor dat deze therapie eerst te bespreken met uw arts.