Hoe wordt Diabetes beheren Met Qigong

Hoe wordt Diabetes beheren Met Qigong

Qigong is een oude Chinese praktijk gebruikt door beoefenaars van de gezondheid, fitheid en welzijn te bevorderen. Uitgesproken als "chee-gong," het wordt gebruikt als een middel voor de behandeling en het beheer van veel van de meest voorkomende aandoeningen teistert de mens, met inbegrip van diabetes en hypertensie. Qigong is een combinatie van ademhalingstechnieken, meditatie, visualisatie oefeningen en gerichte bewegingen. Het nodig is om te beoefenen Qigong (zoals comfortabele kleding) materialen zijn goedkoop. Volg deze stappen om Qigong te gebruiken om diabetes te beheren.

Instructies

•  Gebruik Qigong om de harmonie te herstellen in je lichaam. Volgens de traditionele Aziatische medische overtuigingen, zijn aandoeningen zoals diabetes veroorzaakt door onevenwichtigheden in energiestromen van het lichaam. Qigong opnieuw uitgelijnd uw lichaam aan uw omgeving.

•  Neem je positie. Qigong heeft vele vormen / bewegingen die staand of zittend kan worden gedaan.

•  Wees je bewust van je lichaam. Let goed op je houding. Onjuiste houding kunnen in ongewenste belasting van het lichaam. Het zal de effectiviteit van uw praktijk te beperken.

•  Onderhoud uw balans en gewichtsverdeling in uw hele Qigong oefeningen.

•  Let op je ademhaling. Juiste ademhaling technieken staan ​​centraal in Qigong.

•  Breath diep. Relaxed, gereguleerd ademhaling verhoogt het bloed zuurstof die nodig is om te helpen reguleren van de bloedsuikerspiegel en het beheer van diabetes.

•  Visualiseer uw adem. Stel je het invoeren van je neus en trek hem diep in je longen en buik. Breid uw maag met uw buikspieren te trekken in meer lucht.

•  Wis je geest. Een van de belangrijkste voordelen van Qigong is de mogelijkheid om stress te verminderen en het bevorderen van de algehele gevoel van welzijn die u kunnen helpen uw diabetes. Diabetici weten hoe belangrijk het is om de stress die kan leiden tot hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten te verminderen.

•  Praktijk Qigong als onderdeel van uw totale gezondheid en fitness programma. Regelmatige lichaamsbeweging, zoals Qigong is essentieel voor het behoud van de gezondheid en het reguleren van de bloedsuikerspiegel die direct bijdragen aan diabetes.

•  Meer informatie over Qigong en de toepassing ervan in de behandeling van veel voorkomende aandoeningen door een bezoek aan de Qigong Instituut website (zie bronnen hieronder).

Hints

  • Als u nieuw bent bij Qigong, oefenen elke component afzonderlijk voordat ze te combineren. Je nodig hebt om elk aspect van Qigong meester in om de doeltreffendheid ervan te maximaliseren.
  • Als u gebruik maakt Qigong om diabetes te beheren, te combineren met de veranderingen in uw dieet om het meeste uit te halen. Bijvoorbeeld, regelen uw suiker inname en vermijd "witte" voedsel zoals wit brood, pasta en rijst, dat op korte termijn, dramatische pieken in de bloedsuikerspiegel veroorzaken.
  • Als u pijn, kortademigheid of duizeligheid tijdens het beoefenen van Qigong, stoppen met wat je aan het doen bent en onmiddellijk een arts te raadplegen.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.