Hoe wordt Deca 300 kopen

Deca, ook bekend als Deca Durabolin of Nandrolon is een anabole steroïde. Anabole steroïden worden geclassificeerd als gereguleerde stoffen in veel landen, maar juridische uitzonderingen worden gemaakt voor mensen met een geldige voorschriften. Net als andere anabole steroïden, kan Deca worden voorgeschreven als een behandeling voor een reeks van gezondheidsproblemen die kunnen worden geholpen door een stijging van de testosteron. Zodra u bepalen of u deze stof legaal kan kopen, kopen het is vrij eenvoudig.

Instructies

•  Bepaal of het legaal is om anabole steroïden te kopen zonder voorschrift in uw land. Als je in de Verenigde Staten of Canada woont, dit is illegaal. Als je in een ander land wonen, erachter te komen wat de wet zegt over deze stoffen. U kunt officiële bronnen overheid te raadplegen, zoals de website van het agentschap voor de gezondheid, maar het kan makkelijker zijn om een ​​apotheker te raadplegen in uw eigen land, zoals apothekers bekend zijn met deze wetten zou moeten zijn. Als u vindt dat het legaal is om anabole steroïden in uw eigen land te bestellen, ga dan naar Stap Vier.

•  Raadpleeg een arts en vraag om een recept voor nandrolon, de farmaceutische naam voor Deca, als u vaststelt dat u een geldig recept nodig om het te kopen. In de Verenigde Staten, zijn de artsen verboden voor het voorschrijven van anabole steroïden aan patiënten die geen medische noodzaak voor is, maar die willen het gebruiken om spieren op te bouwen. Het kan alleen wettelijk voorgeschreven als een behandeling voor lage testosteron, osteoporose en andere aandoeningen die bleken goed reageren Deca. Producten als "Deca 300" op de markt gebracht zijn in wezen hetzelfde als andere nandrolon producten, maar ze zijn vervaardigd in 300 mg doses. 300mg van Deca is een algemeen voorgeschreven dosis, maar de exacte dosis die u gebruikt dient te worden bepaald door uw arts op basis van uw behoeften.

•  Neem uw ​​recept om elke apotheek en legt dit aan de apotheker te worden gevuld. Als je in de Verenigde Staten, kan u worden gevraagd om een ​​identiteitsbewijs met foto te voorzien, en de apotheek kan nodig zijn om uw arts te bellen voor bevestiging. Dit komt omdat Deca geclassificeerd als een gereguleerde stof. U zult waarschijnlijk ook gevraagd worden naar uw zorgverzekering informatie, als uw beleid kan helpen om de kosten van de Deca compenseren. Er kan een korte wachttijd betrokken indien de apotheek geen nandrolon op voorraad hebben, in dat geval kunt u beslissen of u liever wachten of probeer een andere apotheek.

•  Kijk voor anabole steroïden online op web-based retailers die fitness supplementen of korting farmaceutische producten verkopen. U kunt links naar een aantal bedrijven die Deca verkopen in de bronnen hieronder vinden. Als je in een land waar anabole steroïden zijn juridische, kunt u Deca bestellen zonder speciale voorzorgsmaatregelen. Als ze illegaal zijn in uw land, is er een kans dat ze zullen worden in beslag genomen door een overheidsinstantie voordat ze bij u worden afgeleverd. Als dit gebeurt, krijgt u een melding van de inbeslagneming en gevraagd om een ​​bewijs van uw recept te verstrekken voordat het pakket zal worden vrijgegeven aan u. Het bureau dat de contacten die u zal u met specifieke instructies over hoe dit te doen. Vanwege het risico van dit ongemak, het is veel betrouwbaarder om Deca te kopen bij een apotheek in de landen waar het anders is verboden.