Hoe wordt de ziekte van Parkinson te genezen

Ziekte van Parkinson is een neurologische aandoening die leidt tot tremoren, traagheid van bewegingen, stijfheid en moeite met evenwicht. Het wordt ook gekenmerkt door degeneratie van cellen in de hersenen en een verminderde productie van dopamine in de hersenen. De ziekte heeft een impact op de 4 miljoen mensen wereldwijd en is toevallig een op de 100 mensen van 60 jaar of ouder, maar ook gebeurt er met jongere mensen. Huidige behandelingen voor de ziekte van Parkinson (zoals levadopa, andere medicijnen of diepe hersenstimulatie), die de traditionele medische wetenschap heeft verklaard als onderdrukkende van de symptomen van Parkinson, maar niet helemaal curatief, zal niet in dit artikel worden besproken om de eenvoudige reden dat die behandelingen verminderen symptomen maar niet behandelingen voor Parkinson. Het volgende artikel zal zich richten op behandelingen die zijn besproken als mogelijke behandelingen voor de ziekte van Parkinson. Dit is geen uitputtende lijst en deze behandelingen zijn niet algemeen bekend op dit moment; echter, deze behandelingen bieden hoop voor de genezing van Parkinson.

Instructies

•  Neem de bloeddruk drug isradipine. Normaal gesproken wordt dit medicijn gebruikt om hoge bloeddruk te behandelen. Echter, onderzoek gedaan door wetenschappers van de Northwestern University (Professor James Surmeier en collega's) geeft aan dat het kan nuttig zijn bij het helen van de ziekte van Parkinson, omdat het verjongt de dopamine-cellen die verslechteren bij Parkinson. Van de nota, het onderzoek is nog niet bij mensen gedaan nog. Maar het onderzoek op muizen blijkt dat isradipine ofwel vertragen de progressie van Parkinson en in sommige gevallen zelfs voorkomen van de ziekte van Parkinson optreedt.

•  Neem het medicijn methyleenblauw. Dit geneesmiddel wordt normaal gebruikt om methemoglobinemie (een bloedziekte) behandeling. Echter, in het onderzoek gedaan met muizen, wetenschappers van Children's Hospital en Research Center in Oakland (Dr. Hani Atamna en Dr Bruce Ames en collega's) hebben ontdekt dat als het gebruikt wordt in zeer lage concentratie ("het equivalent van een paar regendruppels in vier Olympic- sized zwembaden van het water "), deze drug eigenlijk vertraagt ​​het proces van cellulaire veroudering en verbetert de mitochondriale functioneren. Invloed van de drug op cellen en mitochondriale functioneren is de reden waarom onderzoekers geloven dat dit geneesmiddel zou kunnen vertragen of zelfs genezen van de ziekte van Parkinson.

•  Gebruik "3-gesubstitueerde indolinen 2-1 verbindingen." Onderzoekers aan de Universiteit van Texas in Dallas en de Southern Methodist University (Dr. Santosh D'Mello en Dr Edward Biehl en collega's) in het onderzoek gedaan met muizen hebben ontdekt dat deze verbindingen te beschermen de neuronen in de hersenen van degeneratie. Dit is belangrijk omdat degeneratie is een belangrijke reden dat Parkinson optreedt; deze verbindingen zou kunnen stoppen de progressie van Parkinson. Bovendien zijn deze verbindingen zijn naar verluidt niet giftig voor gebruik, zelfs bij gebruik bij hoge doses, wat een extra nuttig factor.

•  Neem zenuwcellen kunstmatige stamcellen en transplantatie de cellen geherprogrammeerd in de persoon met de ziekte van Parkinson. Dit werd met succes gedaan in een studie aan MIT gedaan door Dr Marius Wering en collega's. Wering en collega's, met gegevens van een andere studie van Japanse en Amerikaanse onderzoekers, nam de zenuwcellen kunstmatige stamcellen getransplanteerd die geherprogrammeerd cellen in ratten met de ziekte van Parkinson. Naar verluidt, acht weken na de transplantatie, bijna alle ratten konden hun lichaam verloren, waarbij het transplantaat mogelijk nieuwe verbindingen te vormen in de hersenen van de ratten aangegeven bewegen. Dit resulteerde in de ratten de mogelijkheid om de schade van de ziekte van Parkinson te overwinnen.

•  Neem stamcellen uit de neus van een patiënt Parkinson en implanteren die stamcellen in de hersenen van Parkinson patiënt. Wetenschappers Griffith University die onderzoek met ratten (Professor Alan Mackay-Sim en collega's) vond dat volwassen stamcellen van de neuzen van ratten die lijden aan de ziekte van Parkinson en geïmplanteerd in de hersenen van de ratten resulteert in de ratten kunnen "re-verwerven "het vermogen draaien in een rechte lijn (na de ziekte van Parkinson eerder veroorzaakt de ratten niet kunnen draaien in een rechte lijn). De verbetering in hersenfunctie veroorzaakt door implanteren van de stamcellen in de hersenen van de rat en het feit dat de verbetering trad slechts drie weken na de implantatie zijn de redenen deze specifieke behandeling wordt beschouwd als een mogelijke behandeling voor Parkinson. Een kracht van deze behandeling is dat met eigen stamcellen van de patiënt, is er geen gevaar immuunsysteem van de patiënt zullen de cellen verwerpen.

•  Doe therapeutisch klonen. Hoewel onderzoek bij de mens is niet gedaan, heeft onderzoekers melden dat therapeutisch klonen heeft met succes genezen van de ziekte van Parkinson bij muizen. Therapeutisch klonen begint met het verwijderen van een celkern van een enkele cel uit een deel van het lichaam van een volwassene. Vandaar in lab, de kern wordt ingebracht in een eicel die is ontdaan van zijn eigen kern. De eicel wordt vervolgens gestimuleerd om te groeien en te verdelen in een groter aantal cellen die allemaal een genetische match met de cellen van het volwassen. Deze cellen worden vervolgens bewerkt zodat ze kunnen ontwikkelen tot uniforme cellen dat kan worden gebracht in het lichaam van de volwassene om verschillende soorten ziekten (waaronder Parkinson) behandelen.

•  Gebruik alternatieve geneeskunde methoden voor de ziekte van Parkinson die werden voorgesteld door Edgar Cayce, die alom wordt beschouwd als de "vader van de moderne holistische geneeskunde." Bijvoorbeeld, in zijn bespreking van de ziekte van Parkinson, Cayce specifiek beschreven de volgende als nuttig bij de behandeling van Parkinson: verbetering glandulaire werking, gebruik Atomidine (dat is een behandeling gewoonlijk gebruikt om glandulaire werking verbeteren), krijgt een massage op de bloedsomloop te verbeteren systeem, die meer calcium in de voeding, om osteopathic aanpassing van het zenuwstelsel coördineren met de natte cel apparaat (met goud chlorideoplossing) beschadigde hersencellen verjongen en, in sommige gevallen, met de radioactieve apparaat ook. (De radioactieve apparaat of radiale apparaat, ondanks hoe de naam klinkt, geen radioactiviteit bevatten. Het is een metalen blik met glas en staal in het midden van koolstof en verpakt in houtskool).

•  Gebruik methodes voorgesteld door Edgar Cayce die niet specifiek waren beperkt tot Parkinson, maar die werden voorgesteld als zijnde nuttig in het verbeteren van de gezondheid. Zo verbruikt een "zenuw-gebouw" alkalisch dieet en doe darmspoeling. Cayce suggereerde een "zenuw-gebouw" alkalisch dieet als zijnde nuttig voor alle personen die het zenuwstelsel regeneratie nodig is en heeft deze suggestie om alleen patiënten van Parkinson niet beperken. (Parkinson-patiënten, omdat ze neurologische ziekte en verslechterde hersencellen, zou de categorie van het zijn in de behoefte van het zenuwstelsel regeneratie passen). Cayce suggereerde ook darmspoeling als een nuttige algemene gezondheid maatregel. Hoewel niet in het bijzonder gericht op de bespreking van Parkinson, darmspoeling waren belangrijk in de Cayce lezingen als essentieel voor een goede gezondheid in het algemeen. Bijvoorbeeld, in Cayce lezing 1703-2, Cayce dat: "het colon schoon is hetgeen nodig is voor elke gebalanceerde lichaam,. Dus moet een deel van de ervaring voor elke entiteit" Cayce voelde darmspoeling moet een deel van ieders ervaring, wat suggereert dat darmspoeling nuttig als algemene gezondheid maatregel voor de behandeling van alle ziekten, waaronder de ziekte van Parkinson kunnen zijn.