Hoe wordt de ziekte van Parkinson te behandelen met L-Dopa

L-Dopa is een behandeling die veel artsen raden aan de ziekte van Parkinson te behandelen. De medicatie werkt door vervanging van het tekort aan dopamine dat Parkinson patiënten ervaren. De medicatie wordt omgezet door de cellen in de hersenen, die symptomen van de ziekte van Parkinson kan verminderen bij sommige patiënten. De stof is gebruikt sinds 1960 en is een standaard methode voor de behandeling van mensen met deze aandoening.

Instructies

•  Bespreek de effecten van L-Dopa met uw arts. Hoewel patiënten veel Parkinson hebben succes met deze medicatie, zijn er enkele gevallen waarbij de behandeling niet geschikt zou zijn. Als u een voorgeschiedenis van hart onregelmatigheden, kan dit de beste behandeling voor jou.

•  Begin met een lage dosis. Deze behandeling kan bijwerkingen zoals hallucinaties en psychose. Het is belangrijk om te beginnen met een lage dosis, zodat het ontstaan ​​van dergelijke neveneffecten niet drastisch worden.

•  Heeft u een familielid te helpen met de dosering. Eén van de bijwerkingen van deze medicatie geheugenverlies. Het hebben van een familielid toedienen van de medicatie zal de kans op het nemen van een dubbele dosis te verminderen.

•  Houd een logboek bij van eventuele wijzigingen in uw conditie. Omdat sommige van de bijwerkingen kunnen ernstig zijn, houdt een logboek bij van eventuele wijzigingen in uw conditie. Deze kunnen bestaan ​​uit nausia, geheugenverlies of exessive axiety. Bespreek het logboek met uw arts.

•  Weeg de risico's die met de voordelen. Zoals bij elke medicaiton, L-Dopa heeft een aantal risico's, zoals een possilbe effect op neuronale weefsels. Maar als de mediation helpt uw ​​conditie verkeren, kan het de moeite waard de risico's zijn.

Hints

  • Wees voorzichtig met kruiden vormen van L-Dopa. Er zijn kruiden die doseringen van L-Dopa bevatten. Omdat supplementen hebben niet gouvernementele toezicht, is het belangrijk om dit te bespreken met uw zorgverlener. Ze kunnen uw algemene medische geschiedenis evaulate en bepalen of een kruiden-versie van de medicaion geschikt is.
  • Houd dit geneesmiddel buiten bereik van kinderen en dieren, voor wie het giftig kunnen zijn. Zelfs als de medicatie heeft een kindveilige dop, zorg ervoor om het te bewaren buiten bereik te beschermen agaist toxiciteit.