Hoe wordt de ziekte van Parkinson op afstand te houden met een dieet

De ziekte van Parkinson ontstaat wanneer zenuwcellen gestoorde en sterven, waardoor ze niet in staat om dopamine te produceren. Zonder dopamine, kan u beven krijgen van uw handen, armen, benen en gezicht. U kunt ook stijfheid ervaren in je ledematen. U kunt worstelen met balans en coördinatie ook. Studies hebben gesuggereerd dat het eten van bepaalde voedingsmiddelen kan afweren het ontstaan ​​van Parkinson.

Instructies

•  Eet meer foliumzuur. Volgens een rapport van het National Institute on Aging, experimenten op muizen suggereren dat een tekort aan foliumzuur de vatbaarheid voor de ziekte van Parkinson in de hersenen zou kunnen verhogen. Muizen die werden gevoed met een PMG-deficiënt dieet feite ontwikkeld Parkinson-achtige symptomen. Bladgroenten, lever en verrijkte graanproducten zijn meestal rijk aan foliumzuur.

•  Drink meer koffie. Volgens een Honolulu Heart Program studie, mannen die dronken 4 tot 5 koppen koffie per dag waren vijf keer minder kans om de ziekte dan mannen die geen cafeïne hadden verbruikt ontwikkelen. Een follow-up onderzoek blijkt dat cafeïne heeft eigenschappen die lijken op verbindingen die motorische functies te verbeteren bij dieren met Parkinson-achtige symptomen.

•  Heeft u meer vitamine E. Een voedselfrequentievragenlijst in Nederland bleek dat mensen die een dieet rijk aan vitamine E aten hadden minder kans op het ontwikkelen van Parkinson. Echter, voedsel frequentie vragenlijsten zijn niet geheel betrouwbaar, omdat veel mensen niet precies herinneren hun voedselinname van dag tot dag. Vitamine E kan worden gevonden in zaden, noten en volle granen.

•  Eet meer vis. Sommige epidemiologische rapport blijkt dat een hogere consumptie van vis kan worden geassocieerd met een lager risico op het ontwikkelen van Parkinson.

•  Drink groene thee. Volgens onderzoek gedaan in Israël, kan de polyfenolen in groene thee dopamine-producerende neuronen te beschermen.

Hints

  • Parkinson is een ziekte die gewoonlijk wordt geassocieerd met veroudering. Terwijl een voedzaam dieet zal iedereen ten goede komen, wordt niet gesuggereerd dat het eten van bepaalde voedingsmiddelen zal u te houden van het ontwikkelen van Parkinson. De studies gedaan hebben niet aangetoond enig overtuigend verband tussen Parkinson en voeding.
  • Pas op voor vitamine supplementen die beweren dat ze Parkinson op afstand te houden. Op dit punt, is er niets dat dient om te voorkomen Parkinson.