Hoe wordt de ziekte van Parkinson Natuurlijk Ontlast

Hoe wordt de ziekte van Parkinson Natuurlijk Ontlast

De ziekte van Parkinson (PD) is een progressieve ziekte van het centrale zenuwstelsel. Symptomen zijn onder meer bevingen, spierkrampen en spierzwakte, langzame beweging, onvaste gang en duizeligheid. Typisch, het ontstaan ​​van PD bij u in de jaren '50, '60 of '70, hoewel jongere mensen kunnen worden getroffen. De symptomen van de ziekte van Parkinson wordt veroorzaakt door een afname van dopamine in de hersenen.

Instructies

•  Eet een goed uitgebalanceerd dieet rijk aan volle granen, fruit en groenten. Verhoog de hoeveelheid groene bladgroenten en voedingsmiddelen met vitamine B6. Goede bronnen van vitamine B6 zijn onder andere bananen, havermout, aardappelen, pinda's, rundvlees en vis. Vermijd alcohol, cafeïne en geraffineerde suiker. Hot kruidig ​​voedsel moet ook worden vermeden omdat ze zijn gevonden om oncontroleerbare beweging veroorzaken bij patiënten die de ziekte van sommige Parkinson.

•  Neem een multi-vitamine en mineralen supplement dagelijks in een licht verteerbare vorm, zoals een zachte gel-cap. Neem ook 500 mg. Gamma-aminoboterzuur (GABA) driemaal per dag gedurende de eerste drie maanden na de diagnose. GABA is een aminozuur dat fungeert als een neurotransmitter en helpt het zenuwstelsel versterken.

•  Overweeg het nemen van een digestief enzym supplement bij elke maaltijd. Mensen die lijden aan de ziekte van Parkinson niet volledig gebruik maken van voedingsstoffen uit het voedsel dat ze eten. Een verteringsenzymen helpt om volledige digestie van voedsel te verzekeren.

•  Vechten tegen de constipatie die vaak gepaard gaat de ziekte van Parkinson door het nemen van een probiotisch supplement. Volg de aanwijzingen op de verpakking. Kies een zuivelbedrijf gratis probioticum als u bijwerkingen van zuivelproducten.

•  Probeer sommige kruidengeneesmiddelen om de progressie van de ziekte van Parkinson te stoppen. Mensen hebben sommige effectiviteit van ridderspoor, pantoffel van de dame, keppeltje, rabarber, pioen, zoethout, magnolia bast, kliswortel, paardebloem wortel, gember, en mariadistel gemeld. Raadpleeg een kruidendokter voor aanbevelingen voor de dosering.

•  Verbeter uw mobiliteit door middel van regelmatige lichaamsbeweging. Spierversterkende oefeningen kunnen helpen om toon spieren evenals het verhogen van de beweging van onderbenut en stijve spieren die vaak gepaard gaat de ziekte van Parkinson. Yoga is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging voor mensen met PD omdat het gaat om langzame beweging.

•  Voortzetting van acupunctuur, acupressuur, of reflexologie behandelingen om te helpen stoppen met tremoren en andere symptomen geassocieerd met de ziekte van Parkinson.

Hints

  • Ziekte van Parkinson kunnen worden behandeld met geneesmiddelen, chirurgische therapieën, of een combinatie van beide. Het is belangrijk om behandeling zo snel PD wordt vermoed ontvangen. Raadpleeg een Parkinson-specialist onmiddellijk zodra de symptomen worden opgemerkt. Volg het advies van uw arts, en natuurlijk een aanvulling op uw behandeling.