Hoe wordt de ziekte van Menière Diagnose

Hoe wordt de ziekte van Menière Diagnose

Ziekte van Ménière is een ingewikkelde aandoening; artsen nog steeds kan ons niet vertellen wat de oorzaak is. De symptomen van de aandoening, die vertigo aanvallen oorsuizen en druk op de oren omvatten, ook in andere omstandigheden. Een exacte diagnose van de ziekte van Menière kan vele bezoeken aan verschillende specialisten nodig.

Instructies

•  Vul een gedetailleerde medische voorgeschiedenis met uw huisarts. De arts zal vragen over uw bloeddruk, het cholesterolgehalte te vragen en of je diabetes hebt. Deze voorwaarden kunnen nabootsen symptomen van de ziekte van Meniere onder bepaalde omstandigheden.

•  Vertel uw arts als u ooit een allergische reactie, een ernstige infectie of oogletsel hebben gehad. Sinds de ogen, oren en keel nauw verbonden zijn, kunnen andere ziekten symptomen die lijken op de ziekte van Menière hebben.

•  krijg je een volledige oor examen. De arts zal kijken naar je oren, evenals het uitvoeren van een gehoortest. Als je een gevoel van druk in een van uw oren ervaart, moet u uw arts te vertellen. Let ook op als u een beltoon of tinnitus in je oren. Zorg ervoor dat de arts merkt de exacte frequenties waarop je problemen hebt met horen, omdat het essentieel is om een ​​nauwkeurig portret van tijdelijk gehoorverlies tot de ziekte van Menière diagnosticeren hebben.

•  Hebben Magnetic Resonance Imaging (MRI) gedaan. Een MRI ontstaat een duidelijk beeld van je schedel. Dit wordt gedaan zodat de arts kan controleren op hersenaandoeningen, tumoren of beschadiging van hersenweefsel. Dit soort problemen in de hersenen kan de vertigo aanvallen die veel Menière patiënten ervaring te creëren.

•  Krijg een roterende stoel test. De test is eenvoudig. U wordt gevraagd om te zitten in een speciale stoel die zal draaien in een cirkel. Een oculair zal meten hoe je ogen reageren op de beweging. De machine meet hoe duizelig je krijgt. Mensen met een binnenoor problemen, zoals die doorgaans van de patiënten van Menière, krijgt minder duizelig dan gewone mensen.

Hints

  • De ziekte van Ménière is zeldzaam, dus het is waarschijnlijk dat de artsen een andere oorzaak van uw klachten zal ontdekken, zoals de behandelbare aandoening van hoge bloeddruk.
  • U zult waarschijnlijk moeten gaan naar een groot ziekenhuis op een roterende stoel-test te krijgen. Dit stuk van de apparatuur is zo duur, veel artsen hebben om het te delen.