Hoe wordt de ziekte van Lyme te detecteren in een Kind

Hoe wordt de ziekte van Lyme te detecteren in een Kind

Ziekte van Lyme is een soort van infectie met een groep bacteriën bekend als Borrelia burgdorferi. Ze worden gewoonlijk in dieren, zoals honden, muizen of herten. Teken bewonen dieren geïnfecteerd door deze bacteriën, voeden met hun bloed, met medeneming van de bacteriën in hun systeem. Als teken hechten zich aan de menselijke huid en bijten, thata € ™ s als ze het doorsturen van de bacteriën die kunnen leiden tot de ziekte van Lyme. Iedereen (inclusief kinderen) die in nauw contact staan ​​met huisdieren besmet met teken, zijn kwetsbaar voor dit disease.Some artsen verwijzen naar de ziekte van Lyme als een imitator, omdat het bootst de symptomen van andere ziekten, waardoor het moeilijk te diagnosticeren. Het reageert goed met behandeling en kan eenvoudig voorkomen. Maar wanneer onbehandeld zal leiden tot ernstige complicaties, waaronder hart- en schade aan de zenuwen. Om de aanwezigheid van de ziekte van Lyme weet hier zijn manieren over hoe je de symptomen ervan te detecteren.

Instructies

Hoe wordt de ziekte van Lyme te detecteren in een Kind

•  Controleer de huid van uw kind voor een aantal huiduitslag. Verschijning van een cirkelvormige uitslag genaamd de erythema migrans is meestal het eerste teken van infectie. Deze uitslag heeft een onderscheidend kenmerk gekenmerkt door een stevige rode ronde patch, omgeven door een heldere huid, die vervolgens wordt omsloten door een grotere rode ring. Het ziet er in principe net als een kleine dart bord met een rode bulls-eye in het midden. Soms zal het net lijken als een uitbreidende rode ronde patch. Het kan warm om aan te raken en kan soms pijnlijk zijn of jeuken. Deze uitslag komt binnen 1 tot 2 weken van de infectie, en kan ook ontstaan ​​30 dagen na de tekenbeet. Hoewel dit dient als een duidelijk te onderscheiden vorm van huiduitslag voor de ziekte van Lyme, niet alle besmette personen heeft het.

•  Let op als uw kind ervaart extreme zwakte. Vermoeidheid is een typisch symptoom die ofwel kan mild of ernstig. Het kind voelt zich meestal versleten en is aanzienlijk meer dan normaal slapen.

•  Vraag uw kind over eventuele bestaande pijn. Hoofdpijn, gewrichts- en spierpijn komt vaak voor en worden meestal begeleid door gezwollen lymfeklieren. Deze symptomen hebben de mogelijkheid geneest zelf. Maar soms het verergeren en kunnen beïnvloeden verschillende gebieden van het lichaam. Wanneer spier- en gewrichtspijn onbehandeld enkele weken verhoogt en wordt gekenmerkt door een type schieten pijn.

•  Controleer uw childâ € ™ s temperatuur. Lichte koorts en rillingen kunnen optreden en wordt geassocieerd met de nacht zweet en een zere keel. Het kind kan ook misselijk en niet geïnteresseerd zijn in het eten.

•  Notice als er een teken van een verstoorde gezichtszenuw. Dit wordt meestal beschouwd als een ernstig symptoom van de ziekte van Lyme. Een verstoorde gezichtszenuw wordt gekenmerkt door het bestaan ​​van gezichtsverlamming of het kind kan klagen over het hebben van een tintelend gevoel of gevoelloosheid van het gezicht.

•  Kijk voor wat meer ernstige complicaties, zoals ongewone stemmingswisselingen en problemen met een visuele of auditieve functies. Het kind kan zijn toegenomen gevoeligheid voor licht en geluid. Dit is typisch in het neurologische fasen van ziekte van Lyme.

•  Probeer om te zien of uw kind ooit ervaren frequent flauwvallen (syncope) of als hoofdpijn gaat gepaard met een stijve nek. Dit zijn complicaties die problemen aanleiding geven.

Tips & Waarschuwingen

  • Als een van deze symptomen aanwezig zijn, onmiddellijk contact opnemen met de arts. Vroege management zal de conditie van het ontwikkelen van ernstige complicaties te voorkomen.
  • Afgezien van bewonen dieren zoals honden, herten, of muizen; teken ook stilstaan ​​bij vochtige en schaduwrijke plaatsen die zijn bedekt met hoge grassen en struiken. Dus voorkomen dat uw kind mee te spelen deze gebieden.