Hoe wordt de ziekte van Heart behandeld?

Hoe wordt de ziekte van Heart behandeld?

Introductie

Volgens de Centers for Disease Control en Prevention (CDC), hart-en vaatziekten is doodsoorzaak nummer een voor zowel mannen als vrouwen in de Verenigde Staten. Hart-en vaatziekten kunnen een reeks van aandoeningen die invloed hebben op hoe het hart werkt zijn. Meestal wordt hartziekten veroorzaakt door een plaque en vet dat zich afzettingen op de wanden van de bloedvaten in het lichaam, waaronder het hart aorta slagader. Dit kan ernstige complicaties, waaronder hartaanval, beroerte, hartfalen en angina veroorzaken.

Geneesmiddel

Een van de eerste regels van de behandeling van hart-en vaatziekten is medicatie. Medicatie kan helpen bij de behandeling van een reeks van factoren die bijdragen aan hart-en vaatziekten. Medicatie kan ontbinden bloedstolsels, lagere HDL-cholesterol niveaus die de plaque veroorzaken op de slagaders, een lagere bloeddruk, en zelfs helpen reguleren van de wijze waarop het hart klopt.

Chirurgie

Chirurgie is meestal een laatste redmiddel optie voor de behandeling van hart-en vaatziekten. Deze medische procedure gaat meestal vervangen van zwakke hartkleppen, het uitvoeren van bypass op verstopte slagaders, stenting het hart, het installeren van een pacemaker, of zelfs harttransplantaties.

Lifestyle Change

Hartziekten behandeling komt meestal ook met veranderingen in levensstijl. Verhogingen van de mate van activiteit met betrekking tot lichaamsbeweging zijn een van deze veranderingen. Een dieet met weinig zout en HDL-cholesterol-bevattende voedingsmiddelen is ook een belangrijke factor in een verandering van levensstijl behandeling. Patiƫnten worden ook aangemoedigd om te stoppen met roken, maar ook stoppen met het drinken van grote hoeveelheden alcohol.