Hoe wordt de ziekte van Crohn voorkomen

Ziekte van Crohn, een inflammatoire darmziekte, treft tot 480.000 Amerikanen. Ziekte van Crohn gaat chronische ontsteking van willekeurige delen van de colon en darmen, waardoor ernstige diarree, acute buikpijn, koorts, verlies van eetlust en vermoeidheid. De ziekte is niet te genezen, maar kan worden beheerd met medicatie en dieet. De oorzaak van de ziekte van Crohn is onbekend, hoewel hier een genetische factor. Als een ouder heeft Crohn, heb je een hogere kans op het ontwikkelen van de ziekte. Er is geen medisch gedocumenteerde manier ziekte van Crohn voorkomen. Echter, kunt u in staat om de kans op het ontwikkelen van de ziekte van Crohn door je levensstijl en voeding te verminderen. Hier zijn enkele tips om u te helpen verminderen uw kansen op het ontwikkelen van de ziekte van Crohn.

Instructies

Hoe ziekte van Crohn vermijden

•  Stoppen met roken. Roken kan bijdragen aan de ontwikkeling van de ziekte van Crohn. Patiënten met de ziekte van Crohn die ervaring meer acute symptomen en frequente opflakkeringen dan niet-rokers patiënten roken.

•  Beperk de consumptie van alcohol. Overindulgence in alcoholische dranken heeft een negatief effect op het spijsverteringskanaal, waardoor een gastrointestinale omgeving die gevoelig ziekte van Crohn kan worden.

•  Eet een grote hoeveelheid fruit en groenten. Groenten en fruit zullen leveren essentiële vitaminen en voedingsstoffen. Dit voedsel groep is ook gemakkelijk te verteren. Voedingsmiddelen die gemakkelijk zijn op het spijsverteringskanaal zijn zacht voor uw dikke darm en darmen. Crohn is minder waarschijnlijk te vormen in een gezond maagdarmkanaal. Deze types van voedsel houden ook u tevreden bent, zodat je niet in de verleiding om constant snack op junk food.

•  Zorg voor voldoende vezels in uw dieet. Een vezelrijk dieet zal uw dikke darm en darmen gezond te houden. Gebrek aan vezels kan leiden tot constipatie en te voorkomen dat de darmen niet goed functioneert. Ongezonde darm en constipatie kan leiden tot chronische aandoeningen zoals de ziekte van Crohn en andere inflammatoire darmziekten.

•  Volg een vetarm dieet. Studies hebben aangetoond dat veel vet, laag-vezel dieet kan bijdragen aan de ziekte van Crohn. Kies vetarme voedingsmiddelen die gemakkelijk te verteren zijn.

•  Verminder suiker in uw dieet. Overmatig suiker kan hormonale onevenwichtigheden, obesitas, diabetes en tandbederf veroorzaken. Hoog suikergehalte dieet kan ook leiden tot de ziekte van Crohn.

•  Eet een goed uitgebalanceerd dieet dat voldoende eiwitten om het lichaam gezond te houden biedt. Raadpleeg een voedingsdeskundige om een ​​dieet plan voor uw specifieke behoeften te ontwikkelen. Laat de voedingsdeskundige weten dat u een dieet plan gericht op het voorkomen van inflammatoire darmziekten en een gezonde gastro-intestinale systeem.

•  Neem een kwaliteit multivitaminen en omega-3 vetzuur supplementen om er zeker van dat je genoeg voedingsstoffen in uw dieet te krijgen. Omega 3-vetzuren supplementen helpen de algehele gezondheid en helpen het spijsverteringskanaal. Omega-3 vetzuur wordt soms gebruikt om patiënten met de ziekte van Crohn voorkomen terugkeer van symptomen. De rol van omega-3 vetzuur in disease management Crohn is discutabel. Sommige studies tonen aan dat omega-3-vetzuur geholpen patiënten blijven klachtenvrij. Andere studies vastgesteld dat omega-3 vetzuren geen effect op het voorkomen van flare-ups gehad. Omega-vrij vetzuur werkt het beste algemene goede gezondheid de initiële ontwikkeling van de ziekte van Crohn voorkomen.

•  Blijf actief. Regelmatige lichaamsbeweging is een goede verdediging tegen de ziekte van Crohn en de meeste chronische aandoeningen. Fitness houdt het lichaam in evenwicht, verbrandt calorieën, verhoogt de energie, en de spijsvertering.

•  Verminder stress. Hoge stress een rol bij de ontwikkeling van de ziekte van Crohn spelen. Het is belangrijk om een ​​manier om elke dag te ontspannen en stress te verminderen in je leven te vinden. Ontwikkel een versoepeling van plan om u te helpen voorkomen stress. Zoek een aantal leuke activiteiten die u zullen helpen ontspannen. Tijd doorbrengen met dierbaren. Luister naar muziek. Ga het de films. Maak een ontspannen wandeling op een mooie dag. Als u een stress-vrije levensstijl, kunt u uw kansen op het ontwikkelen van de ziekte van Crohn te verminderen.

Hints

  • Drink veel water. Water helpt bij de spijsvertering en draagt ​​bij aan de dikke darm en de gezondheid van de darmen.
  • Eet geen voedsel met lactose als je lactose-intolerant. Het is geen goed idee om uw spijsvertering te misbruiken. Gebruik in plaats daarvan lactose enzymen bij het eten van voedingsmiddelen met lactose. U kunt ook eten lactose voorbehandeld voedsel.
  • Vermijd constipatie. Als constipatie optreedt, eet meer vezels of neem een ​​laxeermiddel, en drink extra water om dit probleem te verlichten. Houd uw gastro-intestinale systeem gezond.
  • In dit artikel wordt op geen enkele wijze moet worden opgevat als medisch advies. Zie een arts als u een medische aandoening die zou kunnen zijn de ziekte van Crohn.
  • Als u ooit een van de symptomen van de ziekte van Crohn te ervaren, onmiddellijk een arts raadplegen. Symptomen zijn onder meer koorts, buikpijn en ernstige bloederige of waterige diarree.
  • Zie een arts als u ooit bloed in de ontlasting.