Hoe wordt de ziekte van Crohn te behandelen met een Chiropractor

Hoe wordt de ziekte van Crohn te behandelen met een Chiropractor

De symptomen van de ziekte van Crohn te behandelen met chiropractie. Sommige patiënten ervaren een afname van de symptomen na het ontvangen van chiropractische zorg, terwijl anderen in volledige remissie te gaan. De effecten van de ziekte van Crohn zijn onder darmontsteking en kan een negatief effect hebben op alle onderdelen van uw spijsvertering. Deze ontsteking is vaak pijnlijk en leidt vaak legen. Het ontvangen van chiropractische zorg kan uw eerste stap naar herstel.

Instructies

•  Meer informatie over de ziekte van Crohn en de link tussen de ziekte van Crohn en chiropractie. Begrijpen dat de oorzaak van de ziekte van Crohn nog niet is bepaald door de medische gemeenschap. Veel artsen er echter over eens dat de intestinale ontsteking die de ziekte van Crohn karakteriseert eigenlijk uw lichaam immuunsysteem reageren op een virus of bacterie. Aangezien er een verband bestaat tussen immuun dysfunctie en subluxaties of gedeeltelijke verplaatsingen in bepaalde gebieden van de wervelkolom, kan spinale aanpassingen uitgevoerd door uw chiropractor helpen verlichten of symptomen van de ziekte van Crohn te elimineren. (Referentie 2)

•  Vraag uw huisarts als hij weet dat een chiropractor hij kon aanbevelen. Zorg ervoor dat de chiropractor wordt gedekt door uw verzekering voor het plannen van een afspraak. Het zien van een chiropractor die bekend is met de ziekte van Crohn en hoe chiropractie kan helpen verlichten van de symptomen van de ziekte van Crohn zou het beste zijn, maar elke chiropractor moet vertrouwd zijn met de elementaire techniek die wordt gebruikt om de ziekte van Crohn te behandelen.

•  Wees voorbereid op uw chiropractor om een spinale aanpassing beheren. Een spinale aanpassing wordt voornamelijk gebruikt om wervelsubluxaties, zoals de thoracale en lumbale gebieden te verminderen. Chronische zenuw compressie gaat vaak gepaard met subluxaties, wat een negatieve invloed kan hebben op je immuunsysteem. Spinale aanpassingen helpen corrigeren deze kwestie, en op zijn beurt, helpen verlichten van de symptomen van de ziekte van Crohn.