Hoe wordt de Walking Gait wijzigen

Hoe wordt de Walking Gait wijzigen

Looptraining - het beoefenen van een juiste looppatroon - kan een moeilijke taak zijn, vooral voor kinderen of volwassenen met een beperkt leervermogen. Looptraining wordt gebruikt bij mensen die neurologische aandoeningen zoals hersenverlamming of die een beroerte hebben gehad om hun evenwicht en vooruitgang onafhankelijkheid met het lopen te verbeteren. Het is ook gunstig voor mensen opnieuw leren hoe te lopen na een pas genezen beenblessure waar ze geen gewicht op kon dragen voor een periode van tijd. Er zijn verschillende technieken die nuttig zijn voor het veranderen van uw looppatroon zijn.

Instructies

•  Gebruik een rollator of stok aan uw walking balans te verbeteren. Er zijn verschillende types van elk aanwezig. Een rollende walker ondersteunt beide zijden van het lichaam en is gemakkelijk geduwd als je loopt. Blijf binnen de wandelaar en stap in het zo je heupen zijn in lijn met je handen. U kunt achterover vallen als je te dicht bij de voorkant van de wandelaar stap. Een riet werkt het beste wanneer slechts één zijde van het lichaam zwak. Het wordt gebruikt in de hand op de zijde tegenover het zwakke been. Zoals u stap voorwaarts met het zwakke been, plaatst de stok stevig op de grond. Breng het naar voren als de zwakkere been voorschotten en uw goede been ondersteunt uw gewicht.

•  Gebruik visuele feedback op een bepaalde looptechniek te verbeteren. Mensen die hiel zijn gedaald - lopen op hun tenen - noodzaak om te leren om te landen op hun hiel bij elke stap. Verwijder uw schoenen en sokken. Rol slager papier op een stevige vlakke ondergrond. Giet poeder of vingerverf in de bakplaat en stap in het met beide voeten. Loop langs het papier probeert een compleet voetafdruk met elke stap te maken. Naarmate je verder komt, loop met je schoenen aan en doelbewust te landen elke stap met je hiel. Met de praktijk zul je in staat om je snelheid te verhogen.

•  Gebruik auditieve feedback te verbeteren looptechniek. Een standaard metronoom kan worden gebruikt om snel en vlot lopen verhogen. Instellen op een snelheid die comfortabel is voor u en proberen om elke stap aan het klikkend geluid aan te passen. Verhoog langzaam de metronoom snelheid wordt het gemakkelijker. Deze oefening zal ook het verbeteren van de coördinatie en dynamisch evenwicht.

•  Shoe squeakers kan worden vastgebonden op een paar schoenen om een bepaald deel van de loopcyclus verbeteren. Ze worden vaak gebruikt om de hiel te verbeteren. Riem de pieper rond de hiel van je schoen en zet het klittenband om het op zijn plaats te houden. Als je loopt, probeer dan om ze te laten piepen bij elke stap - als je gewicht door je hiel. Als je niet een piep hoort, is uw hiel niet het slaan van de vloer.