Hoe wordt de productie van moedermelk te verhogen, terwijl Pumping

Volgens het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services 'Office of Women's Health, moedermelk goed is voor je baby, want het biedt antilichamen die kunnen helpen bij het bestrijden ziekte. Echter, als je een werkende moeder, is het moeilijk om de nodige tijd voor de eigenlijke borst-voedingen te vinden. Pompen zijn een handig en onmisbaar hulpmiddel dat u te voorzien van een middel om dit te bereiken, zelfs wanneer u niet in staat om uw baby zelf te voeden zijn. Misschien nog zien dat het moeilijk is om de hoeveelheid melk nodig is tijdens het proces zonder de voorbereiding en techniek.

Instructies

Goed voor te bereiden voordat Pumping

•  Drink meer vloeistoffen zoals water, sap en melk, die je gehydrateerd houden en bevorderen van de productie van melk. Voordat pompen giet een glas water en bewaar hem op uw kant om sip als je pompt.

•  Eet een gezonde en evenwichtige voeding in aanvulling op het drinken van voldoende water. De Mayo Clinic adviseert een dieet dat volle granen, fruit en groenten bevat. Blijf weg van vettige junk food.

•  Praat met uw arts over het nemen van een kruiden-supplement of een recept om te helpen met de melkproductie. Bekend als galactagogues, deze zijn bedoeld om het aanbod van melk van de borsten te vergroten. Voorbeelden van de kruiden die worden gebruikt zijn onder fenegriek en gezegende distel. Bespreek eventuele allergieën die je kan hebben met uw arts als een van de kruiden gebruikt voor de melkproductie in dezelfde familie als pinda's.

•  Zoek een rustige plek in uw huis. Plaats een foto van uw baby aan de overkant van waar je gaat zitten, zodat je kunt zien als je de pomp.

As You Pomp

•  Verwarm een handdoek of washandje en plaats deze op je tepels voor ongeveer vijf minuten voor het pompen. Plaats de groot formaat schilden over je tepel.

•  Ontspan en bevrijd je geest van alle zorgen of zorgen die u op dit moment hebben. Pomp beide borsten tegelijkertijd of heen en weer schakelen tussen de twee. Cornell University raadt het pompen een borst totdat de melkstroom vertraagt ​​en vervolgens over te schakelen naar de tweede borst tot aan haar melk vertraagt. Ga verder heen en weer te schakelen totdat er een volle minuut zonder stroom van de melk. Gebruik uw vrije hand om te masseren en comprimeren van de zijkanten, boven- en onderkant van uw borsten wanneer u pompt één borst per keer. Dit zal helpen om de melkstroom verbeteren.

•  Verhoog de ​​frequentie dat je pomp zodat u pompt elke 1 1/2 tot 2 uur in plaats van om de 3 uur. Bovendien pomp je borst 5-7 minuten langer, ook al lijkt alsof er geen melk wordt gepompt. Dit zou een bericht naar de hersenen dat meer melkproductie nodig. Pomp gedurende de nacht ten minste tweemaal.