Hoe wordt de pH-strips gebruiken

pH strips worden gebruikt om pH-balans van het lichaam volgen. De strips worden door testen van de speeksel of urine pH. De meeste mensen doen deze tests van huis naar de hoeveelheden zuur dat stroomt door het lichaam te controleren. Bij gezonde mensen, moet de pH worden 6,4 of hoger. Het testen van de pH-balans is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw lichaam is niet zuur; wat kan de oorzaak van vele gezondheidsproblemen zoals gewichtstoename, lage energie, acne en een aantal gezamenlijke verven zijn. In dit artikel zullen we leren hoe we de pH-strips gebruiken.

Instructies

•  Test met urine. De pH resultaten van een urinetest kan sterk variëren. Het lichaam elimineert biochemicaliën via de urine en de pH strips meten dit. Mineralen, vitamines, geneesmiddelen, toxinen en het overtollige afval door de stofwisseling kapot is allemaal onderdeel van de bio-chemicaliën. Waar de basis-pH voor een gezond individu toont meestal als 6.2 in een speekseltest, met urinetests is 5,0-7,0.

De pH door de urine te testen, plaats de strip in de stroom van urine gedurende 1 tot 2 seconden. De strip mag alleen iets nat. Als je je beter voelt met behulp van een kopje, doe dat dan en dompel de reis in een paar seconden. Bij het gebruik van de beker methode, moet de strip alleen worden ondergedompeld in verse urine. Laat het niet staan ​​voor een paar minuten; je zal een onnauwkeurig resultaat te krijgen op deze manier. De strip begint onmiddellijk veranderende kleuren. Vergelijk de kleur van de strip aan de doos of de dispenser dat de strip kwam uit. Elke kleur verandert na 30 seconden moet worden genegeerd. De kleur op de doos nauw overeenkomt met de kleur van de pH strook urine pH.

•  Test met speeksel. Testen van de pH van het speeksel wordt de voorkeur omdat het ook een indicator van cellulaire pH. Dit is een veel nauwkeuriger indicatie van wat er eigenlijk gebeurt aan de binnenkant van het lichaam. De beste tijd om een ​​speeksel pH-test doen, is het eerste wat in de ochtend. Op deze manier krijgt u een meer nauwkeurige lezing te krijgen. De spijsverteringsactiviteit van het lichaam beïnvloedt het speeksel pH. Neem daarom de test voor het eten of iets drinken. Ook, neem het voor je tanden poetsen of het doen van uw ochtend oefening routine.

Om de pH van speeksel testen Plaats de strook onder de tong gedurende 1 tot 2 seconden. Zodra u en til hem uit de mond, zal de kleur begint te veranderen. Vergelijk de kleur van de strip naar de grafiek op de doos of de dispenser. Kleurveranderingen na 30 seconden moet worden genegeerd. Welke kleur dat de strip past is je speeksel pH.

•  Onderzoek de resultaten. Om effectief te controleren en verbeteren van uw pH. Je moet weten wat de resultaten betekenen. Een basische pH schaal is 1 tot 14. Een gezonde pH is 6,4, maar dat betekent niet dat je niet nog wat problemen, zoals zure reflux, slechte energie niveaus of acne. Een pH van 6,8 moet beginnen om je gevoel beter te maken en er gezonder. Een pH van 7.1 of hoger betekent dat je lichaam is meestal alkalisch. Alles wat onder 6.2 betekent dat je ongelooflijk zuur en dienen de acties om dit te veranderen nemen.