Hoe wordt de kwaliteit van je stem te verbeteren

Hoe wordt de kwaliteit van je stem te verbeteren

Mensen denken over de zorg voor de gezondheid van hun lichaam, ogen, tanden en zelfs de oren, maar het is net zo belangrijk om te zorgen voor uw stem. Of je nu een spreker, zanger of wil je gewoon trots zijn op je stem, het is van essentieel belang om de zorg voor uw stem en doen wat je kunt om de kwaliteit ervan te verbeteren.

Instructies

•  Drink veel water en dingen die alcohol of cafeïne bevatten te vermijden. Uw stembanden hebben veel hydratatie om te presteren op hun best en alcohol en cafeïne zijn diuretica die ze uitdrogen en irritatie veroorzaken aan de oppervlakte.

•  Eet een gezond dieet volgt de voedselpiramide en kijk voor voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, E en C, die slijmvliezen te houden in de keel gezond en helpen bij het ​​verbeteren van de kwaliteit van uw stembanden.

•  Praktijk goede houding en doen dagelijks oefeningen om de spieren te verbeteren in je buik, rug, schouders en borst, die allemaal helpen om je houding te verbeteren. Hierdoor kan uw longen om open te stellen, waardoor een maximale luchtstroom om uw stem en het maken van de ademhaling te vergemakkelijken.

•  Gebruik zoutwater gorgelen als je het gevoel van een kriebel in je keel, maar doen dat met mate, want te veel zout op de stembanden van de kwaliteit van uw stem kan schaden. De zoutwater-oplossing helpt bij het afbreken van enig slijm of andere irriterende stoffen in de keel en zijn niet zo schadelijk als alcohol spoelingen.

•  Raadpleeg een arts als u veranderingen opmerkt aan uw stem als de verdieping, onvermogen om hoge noten die je ooit zou kunnen of als u plotseling schor en raspende worden getroffen. Als er een medische aandoening de oorzaak van deze symptomen en het is onbehandeld u het risico permanente schade aan uw stem.

Hints

  • Vermijd kruidig ​​voedsel, die zuur veroorzaken van de maag te reizen naar de keel irritatie.
  • Vermijd mondspoeling of gorgelen met alcohol.