Hoe wordt de kwaliteit van de Eye Natuurlijk Verbeter

Hoe wordt de kwaliteit van de Eye Natuurlijk Verbeter

Als u zich zorgen maakt over de gezondheid van uw ogen, je bent niet alleen. Vision is een belangrijke zin die zeer hoog in het vaandel en de verzorging van de ogen mag niet worden vergeten of verwaarloosd. Hoewel er veel dure operaties beschikbaar voor verschillende oogaandoeningen, zijn er ook veel natuurlijke remedies en behandelingen voor het verbeteren van de kwaliteit van het oog. Je kunt zulke dingen als floaters en wazig zien met het gebruik van natuurlijke producten en veranderingen in levensstijl te verbeteren.

Instructies

•  Stoppen met roken als je een roker bent. Roken schadelijk is voor de ogen, dus dit is een van de meest gezonde dingen die je voor je ogen kunt doen. Sigaretten bevatten koolmonoxide die de hoeveelheid zuurstof in het lichaam vermindert. Roken vermindert ook de hoeveelheid beschikbare kalium en andere essentiële voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft om gezond te blijven.

•  Drink alcohol met mate als het uw slaap, die schadelijk is voor je ogen na verloop van tijd kan verstoren. Vind manieren om te ontspannen zonder het nuttigen van alcohol, zoals meditatie en oefening. Dit zal u helpen om beter te slapen en is een natuurlijke manier om de gezondheid van uw ogen te verbeteren.

•  Eet voedsel rijk aan luteïne en zeaxanthine, die antioxidant pigmenten die vrije radicalen in de ogen te verminderen. Voedingsmiddelen met een hoog deze stoffen omvatten boerenkool, boerenkool, spinazie, sla en groene rapen. Bevatten deze voedingsmiddelen in uw dieet op een regelmatige basis. Een grote kom per dag is genoeg om de gezondheid van uw ogen te helpen.

•  Drink meer water op een dagelijkse basis. Uitdroging is hard op je hele lichaam, niet alleen je ogen. Hoge kwaliteit van het water, zoals gedistilleerd, gezuiverd en bronwater, laat je lichaam om voedingsstoffen die uw ogen nodig hebben om gezond te blijven verwerken. Hoge kwaliteit van het water helpt het lichaam met voedingswaarde absorptie en andere processen die je gezond houden. Drink 6 tot 8 glazen per dag en meer als je sporten of veel zweten.

•  Laat uw ogen bij het ​​gebruik van computers en andere technologie op een regelmatige basis. Sluit gewoon je ogen en stimulatie te vermijden voor een paar minuten per uur. Neem diep adem terwijl je dit doet om te helpen bij ontspanning, die zouden kunnen helpen om beter te slapen 's nachts.