Hoe wordt de bloeddruk met Diet Verminder

De bloeddruk is de druk die wordt uitgeoefend op de wanden van de bloedvaten als het hart beweegt het bloed door je hele lichaam. Normale bloeddruk 120/80 mmHg (millimeter kwik), terwijl hypertensie of hoge bloeddruk als een meting boven 120/80 mm Hg.
Hypertensie treft miljoenen mensen wereldwijd. Het heet de "stille moordenaar", omdat je het kan hebben, maar geen symptomen niet in de gaten, totdat het te laat is. Als u een hoge bloeddruk, maar er zijn stappen die u kunt nemen om het te verminderen, met inbegrip van het veranderen van uw dieet.

Instructies

•  Vermijd zout voedsel. Je hart gebruikt een bepaalde hoeveelheid natrium samentrekken en pomp bloed. Een teveel aan natrium zorgt ervoor dat het hart meer bloed rond te pompen, dus het verhogen van de bloeddruk. Als je zout hunkeren, gebruik dan een zoutvervanger zoals "Pan-Zout", die de helft van de hoeveelheid natrium in de normale tabel bevat.

•  Eet hoog-kalium voedingsmiddelen. Kalium werkt met natrium reguleren rest water het lichaam. Inname van meer kalium dan natrium zal u helpen een normale bloeddruk te behouden. Laat kaliumsupplementen niet nemen, maar in plaats daarvan eet high-kalium voedsel, zoals bananen, avocado's en gedroogde abrikozen.

•  Verhoog uw inname van vezels. Een vezelrijk dieet voorkomt vele vormen van cardiovasculaire aandoeningen, zoals hoge bloeddruk. Voorbeelden van voedingsmiddelen met water oplosbare vezels zijn appels, haverzemelen en psyllium zaden.

•  Eet calcium-rijke voedingsmiddelen. Calcium functies met kalium en natrium om de waterbalans van je lichaam te reguleren. Wanneer u calcium ontbreekt, natrium te verhogen, dus het verhogen van uw bloeddruk. De beste bronnen van calcium zijn okra, spinazie, melk en trail mix.

•  Verminder de inname van voedingsmiddelen met verzadigde vetten. Verzadigd vet wordt direct geassocieerd met een hoge bloeddruk. Wanneer er te veel vet inname, plaque bouwt in de slagaders verbonden met je hart, ze daardoor vernauwen, waardoor je hart dwingt om meer in te spannen en verhoogt je bloeddruk. Lees altijd de etiketten en zorg ervoor dat er geen verzadigde vetten, vermeld als ingrediënten.