Hoe wordt de behandeling van schimmelinfecties bij mensen met een leverziekte

Het is essentieel om een ​​schimmelinfectie te behandelen bij het begin ervan, als u een leverziekte heeft. De bacterie die de infectie veroorzaakt, genaamd Candida, reist in de reeds verzwakte lever. Helaas kan antibiotica en andere behandelingen voor schimmelinfecties leverziekte verergeren. De veiligste behandeling van gist infecties bij mensen met een leverziekte is lopende preventie en natuurlijke remedies.

Instructies

•  Voorkom schimmelinfecties door je dieet. Verbruiken yoghurt, cranberrysap en knoflook omdat ze bacteriën-bestrijdende eigenschappen bevatten.

•  Maak geen geslachtsgemeenschap voordat je menstruele cyclus doet zich voor als u gevoelig bent voor chronische gist infecties zijn. De penis duwt de bacteriën de urethra, waardoor een schimmelinfectie. De week voor de menstruatie, vrouwen hebben meer kans op contact met een schimmelinfectie.

•  Bij het ​​eerste teken van een schimmelinfectie, plaatst u een kleine hoeveelheid van de vlakte, ongezoete yoghurt in de vagina met een kleine spatel. De yoghurt bestrijdt bacteriën van nature.

•  Ga naar een dokter. Zij zal de ernst van de infectie te bepalen en voorschrijven juiste medicatie. Diflucan is een veel voorkomende chronische schimmelinfectie behandeling, maar moet worden vermeden door mensen met een leverziekte. Ketoconazol is de allereerste effectieve medicatie voor schimmelinfecties, maar is gekoppeld leverschade. Zorg ervoor dat u zowel van deze medicijnen te voorkomen.

•  Vraag uw arts over fluconazol of itraconazol. Ze worden vaak gebruikt orale antifungale medicatie om gist infecties te behandelen. Er is geen bewijs dat ze onveilig zijn, te nemen door mensen met een leverziekte.

Hints

  • Zie altijd een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg bij het begin van de infectie als u een leverziekte heeft. Zorg ervoor dat u de arts laten weten onmiddellijk u een leverziekte heeft als het niet uw reguliere arts, omdat het de medicatie van invloed kan hij schrijft voor u