Hoe wordt de behandeling van brandwonden at Home

Hoe wordt de behandeling van brandwonden at Home

Brandwonden op de huid bereik in de mate van ernst van de brandwonden, van eerste- tot derdegraads brandwonden. Veel eerste- en tweedegraads brandwonden kan worden overwogen minor en thuis behandeld met weinig of geen medisch toezicht te zijn. Na thuisbehandeling, dient u burn genezen in een week of minder, afhankelijk van de ernst van de brandwond. Vermijd de verbrande huid, (behalve behandelen) raken, irritatie of infectie te voorkomen. Als je voelt dat je burn is een derdegraads brandwond, die wordt aangeduid met de branden gaan door alle lagen van de huid (epidermis en dermis), u spoedeisende medische zorg nodig hebben en je zou een behandeling nodig in een brandwondencentrum.

Instructies

•  Bepaal of de branden is een eerste-, tweede-, of derdegraads brandwonden. Brandwonden van de eerste en tweede graad zal zijn roodheid en zwelling rond de verbrande gebieden, met een milde tot matige pijn en eventuele blaarvorming. Eerstegraads brandwonden kunnen thuis worden behandeld, en tweedegraads brandwonden die minder dan drie centimeter in diameter. Derdegraads brandwonden betrekken meer ernstige pijn, ademhalingsmoeilijkheden en gevaarlijke gezondheidsrisico's; moet u dringende medische hulp in te roepen als u vermoedt dat uw burn is een derdegraads brandwond.

•  verlichten de pijn en de zwelling te verminderen door het vasthouden van de verbrande huid onder koel, maar niet ijskoud water gedurende 10 tot 15 minuten. U kunt een koud kompres gebruiken op de verbrande huid, maar gebruik geen ijs, zoals het verhogen van uw lichaamstemperatuur te snel, en kan je ziek maken.

•  Breng aloë vera gel om de verbrande gebieden van de huid. Gebruik geen lotion of crème met aloë vera erin, omdat je wilt dat de aloë vera zelf. Lotion of crème met aloë vera kunnen ingrediënten in de lotion of crèmes die de branden kon irriteren.

•  losjes bedekken het branden met een steriel gaasje en voorzichtig te beveiligen met een gaasje clip of tape. Dit zal het branden te beschermen, terwijl het geneest. Herhaal stap 3 en 4 keer per dag totdat de branden is genezen.

•  Neem de aanbevolen dosis van uw favoriete merk van aspirine of ibuprofen voor pijnbestrijding. Als de pijn zo ernstig dat dit niet verlichten het, een arts raadplegen.

Hints

  • Zorg voor voldoende rust. Eet goed. Burn slachtoffers hebben behoefte aan meer calorieën voor genezing dan mensen die geen brandwonden hebben. Zoals bij alle verwondingen of ziektes, rust helpt sneller lichamelijk herstel.
  • Als het verbrande gebied zwart verkoold is of lijkt droog en wit, onmiddellijk een arts raadplegen omdat dit wijst op een derdegraads brandwond.
  • Kijk naar tekenen van infectie, zoals toename van pijn, roodheid of zwelling, koorts en ernstige blaarvorming en medische hulp te zoeken als u een van deze symptomen.
  • Vermijd popping eventuele blaren die over je burn hebben gevormd, omdat dit een infectie kan veroorzaken.
  • Gebruik geen boter of margarine op brandwonden.