Hoe wordt de behandeling krijgt met Rexin-G voor pancreaskanker

Rexin-G, een innovatief tumor gerichte therapie van genen, is onlangs gestart met de bedoeling van het verhogen van de overlevingskans kansen in de incidentie van kanker. Onderzoekers hebben dat invoering van Rexin-G in het lichaam resulteert in de vermindering van de omvang van tumorcellen gevolgd door de necrose geclaimd. Het voortbestaan ​​periode van 10-12 maanden beloofd door Rexin-G administratie in staat is om de uitbreiding van een opluchting om overlevenden aan het eind stadium van carcinoom. Betekenis klinische voordelen dat de toediening van Rexin-G volgen in een kankerachtige aandoening worden verminderd systemische toxiciteit en de drastische vermindering van de grootte van de tumor, samen met verbeterd de kwaliteit van leven. Als behandelingsmodaliteit het beheer van de kanker van de alvleesklier Rexin-G gemakkelijk kan worden gebruikt voor het bereiken van soortgelijke doelen als die verkregen door de inname van Rexin-G tijdens andere kankerachtige aandoeningen.

Instructies

•  Koop de Rexin-G-kit van een apotheek winkel. De kit bevat chemotherapeuticum en injectie. Koop de kit van een winkel met een frequente aanvoer van medicijnen; zult u in staat om een ​​frissere steekproef van de kit van dergelijke winkels te grijpen.

•  Ga zitten in een rechtopstaande positie met de linker hand, uitgestrekt (als je rechterhand dominantie). Reinig het gebied op de kruising van de bovenste en onderste ledematen op de mediale zijde (holte) met katoen.

•  Palpeer de ader in deze regio en injecteer het chemotherapeutische middel in de ader. Injecteren van het chemotherapeutische middel via de intraveneuze route is de snelste middelen om de gewenste overlevingsresultaten.

Hints

  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een nieuwe behandeling voor u of uw geliefde de kanker.