Hoe wordt de Accu-Chek Active Tester Work

Regelmatig controleren van de bloedsuikerspiegel helpen bij een diabetische behouden betere controle van zijn glucosewaarden en het risico van veel gevaarlijke bijwerkingen van slecht gereguleerde diabetes te verminderen. De Accu-Chek Active meter heeft een slank ontwerp voor draagbaarheid. Inzicht in hoe je de meter goed te gebruiken is essentieel voor het verkrijgen van nauwkeurige metingen, de juiste insulinedosering en diabetes management.

Instructies

•  Plaats de codering sleutel uit het teststrokenflacon in de sleuf aan de zijkant van de meter. Controleer de code op het scherm om te zorgen dat overeenkomt met de code op de verpakking.

•  Was uw handen en droog ze goed af met keukenpapier of een schone katoenen doek.

•  Open de teststrip container. Controleer de schaduw van de gele cirkel op de achterzijde van de strip tegen de gele streep op de teststrip container. Als de kleuren niet overeenkomen, gooi de strip en het gebruik van een nieuwe.

•  Plaats de strip in de sleuf op het smalle uiteinde van de meter. Schuif de strip in met de pijlen naar boven en in de richting van de meter. De teststrip zal stoppen als u het hebt ingeduwd. Kijk voor de knipperende bloeddruppel op het scherm om te bevestigen dat u de strip goed geplaatst.

•  Veeg het topje van een vinger met een alcoholdoekje. Doorboren uw vinger met de prikpen bijgeleverde elektrode en knijp een druppel bloed op uw vinger. Veeg de eerste druppel bloed weg met het alcoholdoekje, dan knijp erin om een ​​tweede druppel bloed voor het testen.

•  Breng de bloeddruppel op de oranje pad op de teststrip. De meter display telt af zodra zij verzamelt de juiste hoeveelheid bloed. Uw bloedglucose testresultaat verschijnt op de meter display.

•  Trek de strip uit de meter en gooi het in een naaldencontainer om anderen te beschermen tegen blootstelling aan biologisch gevaarlijk.

Hints

  • Gebruik nooit verlopen teststrips of strips die niet overeenkomen met de codering sleutel.