Hoe wordt chronische vermoeidheid met voorgeschreven medicijnen Behandel

Hoe wordt chronische vermoeidheid met voorgeschreven medicijnen Behandel

Hoewel er geen medicijn chronisch vermoeidheidssyndroom direct behandelen, zijn er enkele die veel van de symptomen van de aandoening kan beperken. Wilt u chronisch vermoeidheidssyndroom met voorgeschreven medicijnen te behandelen, moet je bewust zijn van de bijwerkingen en van de interacties tussen geneesmiddelen.

Instructies

Behandel Chronische Vermoeidheid met voorgeschreven medicijnen

•  Vraag uw arts over het nemen van een antiviraal geneesmiddel om te helpen verminderen van de griep-achtige symptomen van chronische vermoeidheid. Deze voorgeschreven medicijnen worden vaak gebruikt om chronische vermoeidheid patiënten helpen. Ze zijn relatief onschadelijk en weinig bijwerkingen. Een bijkomend voordeel van antivirale middelen is dat ze vaak niet in wisselwerking met andere medicijnen die de patiënt neemt.

•  Gebruik een anti-schimmel medicatie om verlichting van sommige infecties. Zowel mannen als vrouwen kunnen profiteren van deze behandeling, omdat het chronisch vermoeidheidssyndroom patiënten hebben een zwak immuunsysteem, die vaak leiden tot schimmelinfecties in de mond en andere gebieden. Dit geneesmiddel mag alleen gebruikt om chronische vermoeidheid syndroom indien is vastgesteld dat de patiënt een schimmelinfectie.

•  Zie een professionele geestelijke gezondheidszorg om de mogelijkheid van het nemen van een antidepressivum te verkennen. Deze medicijnen worden vaak gebruikt om te helpen geven chronische vermoeidheid-patiënten de emotionele steun die ze nodig hebben om veranderingen in hun levensstijl te maken.

•  Probeer angst-medicatie als uw chronische vermoeidheid maakt het moeilijk om een normaal sociaal leven te onderhouden. Deze medicatie kan geven patiënten de stimulatie die nodig is om in een meer actieve levensstijl. Sommige artsen geloven dat een van de oorzaken van chronische vermoeidheid syndroom is een soort angst dat de patiënt een sedentaire en inactieve levensstijl te nemen dwingt.

•  Neem een mild slaapmiddel als chronische vermoeidheid geeft je slapeloosheid. Sommige slaapmiddelen kan worden gebruikt met andere voorschriftbehandelingen zonder dat bijwerkingen. Slapeloosheid wordt vaak veroorzaakt door inactiviteit, dus dit geneesmiddel misschien niet nodig als je een regelmatige lichaamsbeweging routine beginnen.

Hints

  • Antidepressiva mag alleen worden genomen voor 2 tot 3 maanden wanneer zij worden gebruikt om chronische vermoeidheid behandelen. U moet uw dieet te veranderen en beginnen met een oefening routine om de terugkeer van vermoeidheid geïnduceerde depressie te voorkomen nadat u de hoorn van de medicatie.
  • Counseling kan een natuurlijke manier om te gaan met angst en depressie als je de voorgeschreven medicijnen niet kunnen nemen.
  • Bel uw arts onmiddellijk en stop de inname van een anti-schimmel medicatie als u huiduitslag krijgt.
  • De meeste slaapmedicatie vereist dat je niet te rijden voor de 6 tot 8 uur na de dosering.