Hoe wordt chronische vermoeidheid met antidepressiva Behandel

Hoe wordt chronische vermoeidheid met antidepressiva Behandel

De verschillende symptomen van chronische vermoeidheid syndroom moeten vaak afzonderlijk worden behandeld. Pijnstillers en ontstekingsremmers kunnen worden om sommige van de fysieke ziektes van CFS pakken. U kunt de chronische vermoeidheid te behandelen met antidepressiva, zolang u de aanwijzingen van uw arts op te volgen en zijn voorzichtig over het mengen van medicijnen.

Instructies

Behandel Chronische Vermoeidheid met antidepressiva

•  Maak een afspraak met uw arts om uw mogelijkheden te bespreken voor de behandeling van chronische vermoeidheid met antidepressiva. Er zijn veel verschillende medicijnen beschikbaar zijn, en je moet beginnen met een milde doses indien mogelijk.

•  Neem de voorgeschreven antidepressiva precies zoals voorgeschreven om chronische vermoeidheid syndroom te behandelen. De meeste medicijnen vereisen slechts één dosis per dag en moet worden ingenomen met voedsel en een glas water.

•  Meer informatie over de verwachte resultaten van uw medicatie. Vaak antidepressiva behandeling van een verscheidenheid van chronische vermoeidheid symptomen op door lage niveaus van serotonine en dopamine in de hersenen. U mag een gemakkelijkere tijd slapen, ervaring verhoogde energie te hebben en voelen zich minder depressief.

•  Blijf op behandelplan van uw arts. Ergens moet je een antidepressivum te nemen voor 3 tot 4 weken duren voordat u het volledige effect te voelen. De gebruikelijke procedure voor de behandeling van chronische vermoeidheid met antidepressiva is om ze te nemen voor 6 maanden tot een jaar en dan beslissen of ze nog nodig zijn.

•  Raadpleeg uw arts regelmatig om uw eerste reactie op de antidepressiva te bespreken. Sommige medicijnen zal slapeloosheid verhogen, en uw arts kan wilt u een mild slaapmiddel geven. Uw arts kan vragen om uw recept te veranderen als je vaak naar andere medicatie te nemen om pijn gerelateerd aan chronisch vermoeidheidssyndroom beheersen.

•  Start een oefening routine als je eenmaal gewend bent aan uw medicatie ben geworden. Deze verandering van levensstijl kan helpen je natuurlijk jezelf voor te bereiden om te gaan met het chronisch vermoeidheidssyndroom als u stopt met het nemen van de antidepressiva. Neem contact op met uw arts voordat u begint met een cardio-workout schema, echter, omdat er te veel oefening verhoogde druk kan zetten op je lichaam als je het nemen van enkele variëteiten van antidepressiva.

Hints

  • Meeste chronische vermoeidheid patiënten hebben slechts een derde van de normale dosis van een antidepressivum.
  • Het is over het algemeen OK om pijnstillers of ontstekingsremmers neemt met antidepressiva, maar altijd contact op met uw arts voordat mengen medicijnen.
  • Verhogen nooit uw dosering van een antidepressivum als je vergeet om het te nemen.
  • Zorg ervoor dat u bijwerkingen die kunnen optreden als gevolg van uw medicatie te begrijpen.
  • U moet uw dosering langzaam verlagen om te stoppen met de meeste antidepressiva. Plotseling stoppen met uw medicatie kunt u de kans op een verschillende bijwerkingen.