Hoe wordt chronische sinusitis Identificeer

Hoe wordt chronische sinusitis Identificeer

Veel mensen hebben een aanval van sinusitis, ontsteking of infectie, die weg is gegaan op zijn eigen of met de behandeling ervaren. Omgekeerd kan de symptomen van chronische sinusitis, bekend als chronische rhinosinusitis, laatste paar weken of meer, maar aangezien voor een andere aandoening, zoals allergieën. Een arts kan chronische sinusitis identificeren met een evaluatie en testen, maar kennis van enkele van de tekenen en symptomen kan helpen voorkomen dat diagnostische vertragingen.

Instructies

Hoe wordt chronische sinusitis Symptomen Identificeer

•  Bedenk hoe lang je neus en aanverwante symptomen aanwezig zijn geweest en hoe ze hebben gevorderd. Als je hebt ervaren de symptomen langer dan enkele weken, met of zonder verbetering, is het belangrijk om uw arts te praten, ondanks eerdere behandeling, indien van toepassing. Acute sinusitis en infecties kunnen worden gevolgd door een chronische sinusitis.

•  Realiseer dat faciale pijn, hoofdpijn en overmaat sinus drainage al dan niet optreden van chronische sinusitis. Je kan in plaats daarvan het gevoel dat uw primaire symptoom is moeilijk ademen door de neus. Ontsteking van de sinussen heeft meerdere oorzaken, verschillende zijn die niets met een infectie.

•  Identificeer chronische sinusitis symptomen zoals overtollig slijm drainage, die een geïrriteerde keel, slechte adem, of misselijkheid kunnen veroorzaken. Wanneer onbehandeld, kan dit leiden tot andere problemen, met inbegrip van de bovenste luchtwegen of oorontstekingen, omdat de bacterie heeft een plek om te floreren.

•  Praat met uw arts over significante vermoeidheid ervaart u als het is meer recent erkend als een prominent symptoom van chronische sinusitis, vooral in combinatie met onwel in het algemeen en het hoofd en verstopte neus voelen. Vermoeidheid is vaak een vergeten chronische sinusitis symptoom en het is verward met verkoudheid of een andere bug.

•  Zoek een verwijzing naar een specialist om chronische sinusitis dat identificeren bestaat naast allergieën, astma en / of mogelijke immuundeficiëntie-vooral als infecties in de sinus, longen, oren, ogen of elders zijn ook terugkerende. Immunoloog, allergoloog, infectioloog zijn frontline keuzes.

•  Weet dat, technisch gezien, chronische sinusitis duurt 12 weken of meer. Echter testen, waaronder bloedonderzoek en röntgenfoto's, kan eerder worden aanbevolen om chronische sinusitis of andere mogelijke oorzaken te identificeren voor uw symptomen. Oplossingen zijn afhankelijk van de resultaten.

Hints

  • Vermijd overmatig gebruik van medicinale neussprays omdat dit vaak verergert of compliceert sinus problemen.
  • Weten dat chronische sinusitis kan samengaan met een allergie of astma. Als je conditie verandert deskundig medisch advies inwinnen.
  • Als uw arts heeft identificeren chronische sinusitis, volgen medisch advies nauw zelfs als uw symptomen verbeteren om zo uw kans op herstel te maximaliseren.
  • Als chronische sinusitis wordt onbehandeld complicaties kunnen optreden, niet beperkt tot beschadigde neus en zelden hersenen infectie.
  • Alle informatie is voor consumenten-purpose only en niet bedoeld om te dienen als een substituut voor gekwalificeerd medisch advies.