Hoe wordt chronische loopneus Cure

Hoe wordt chronische loopneus Cure

Een chronische loopneus kan vervelend en ongemakkelijk, maar het is zelden een teken van een ernstige ziekte. De meest voorkomende oorzaak van chronische loopneus is allergische rhinitis, die kunnen optreden het hele jaar door of alleen tijdens de piek pollen tijden. Echter, allergische rhinitis is niet de enige oorzaak van chronische loopneus. Het bepalen van de oorzaak van uw chronische loopneus is de 1e stap in het genezen van het probleem.

Instructies

•  Bezoek uw arts om er zeker van je neus is structureel in orde. Voorwaarden zoals septale afwijking, septum perforatie en neuspoliepen kan allemaal leiden tot een chronische loopneus. Deze voorwaarden vereisen chirurgische correctie.

•  Identificeer en vermijd alle mogelijke triggers van allergische rhinitis. U kunt allergietesten uitgevoerd of houd een symptoom dagboek te helpen identificeren welke activiteiten of vorderingen veroorzaken of het verhogen van uw symptomen. Pollen, huidschilfers van dieren, schimmels, stof, huisstofmijt en bepaalde voedingsmiddelen zijn vaak triggers voor allergische rhinitis.

•  Verwijder de planten uit uw huis; baden uw huisdieren vaker; Gebruik pollen maskers bij het maaien van uw gazon of buiten werken; en overschakelen naar synthetische of katoenen lakens en kussens. Houd uw huis en auto ramen gesloten tijdens de piek pollen seizoenen, en installeer een luchtreiniger in uw huis om de lucht te filteren. Vermijd nasale irriterende stoffen, zoals sigarettenrook, parfums, spuitbussen en uitlaatgassen van auto's. Zorg ervoor dat de bezoekers van uw huis rook naar buiten.

•  Probeer een steroïde neusspray te helpen genezen chronische loopneus. Intranasale glucocorticoïden kan drastisch verminderen symptomen van ontsteking en loopneus bij gebruik op korte termijn. Langdurig gebruik verhoogt het risico op bijwerkingen.

•  Neem een dagelijkse anti-histamine te drogen uw chronische loopneus. Antihistaminica zijn vooral nuttig voor allergische rhinitis, en er zijn niet-sederende antihistamine medicijnen beschikbaar over-the-counter.

•  Vermijd het gebruik van orale decongestiva, orale steroïden en decongestivum sprays op lange termijn. Hoewel deze behandelopties aanzienlijke verlichting kan bieden, kunnen ze gevaarlijke bijwerkingen en een rebound loopneus veroorzaken wanneer gestaakt.

•  Probeer een medicijn zoals cromolynnatrium, montelukast of ipratropium om nasale drainage te verminderen en te genezen chronische loopneus. Praat met uw arts over het krijgen van een recept voor deze medicijnen.
Gebruik een zoutoplossing nasaal irrigatie-oplossing om te helpen verlichten de symptomen van chronische loopneus. Saline, of zout water, helpt zwelling en drainage verminderen zonder dat de bijwerkingen gemeen met medicijnen.

Hints

  • Als uw loopneus is troebel, geel of groen, kan het een infectie of een ander probleem dat de behandeling met antibiotica moet worden geboekt.