Hoe wordt chronische gastritis Identificeer

Chronische gastritis of dyspepsie kan geproduceerd worden door defecte voedingsgewoonten, haastige maaltijden, en niet kauwen je eten goed. Slecht gekookt maaltijden kunnen ook zorgen voor een aanval. Hier is hoe om chronische gastritis identificeren

Instructies

•  Het lijden aan brandend maagzuur en pijn in de maag na het eten zijn tekenen van chronische gastritis. Na het eten van bepaalde voedingsmiddelen de spijsvertering wordt verstoord en de persoon voelt een branderig gevoel onder hun borstbeen. Brandend maagzuur is een teken van indigestie.

•  Verlies van eetlust vooral in de ochtend, maar de verbetering in de loop van de dag is een extra teken van deze aandoening van de maag. Bij een eetstoornis is evident onderzoeken de voedingsmiddelen die worden gegeten. Kies voedingsmiddelen die goed zal regelen op je buik.

•  Chronische boeren is een prominent symptoom, de boeren is gebeurt direct na elke maaltijd die je hebt en soms lijkt te duren enkele minuten daarna afneemt. Dit wordt gevolgd door een misselijk gevoel in de maag. Misselijkheid en braken vooral van speeksel en slijm en heel weinig eten is een ander teken van chronische gastritis.

•  Elimineer deze voedingsmiddelen die ervoor zorgen dat de maag van streek, tomaten bevatten zuur en kunnen daarom een bijdrage aan de chronische gastritis zijn. Pizza is een ander fast food product dat maagklachten veroorzaakt. Het wegwerken van dat product uit je dieet zal u helpen bij het leven pijnvrij. Andere voedingsmiddelen die leiden tot overstuur kunnen bestaan ​​taarten en gebak.

•  Voeg vitamine supplementen aan uw dieet, onder andere vitamine A, B en C. Als de maag is nog steeds boos gebruik een theelepel soda met water om te helpen te helpen het gemak van de maagpijn.

•  Wijzig het dieet om voedsel zoals kip, lam, gekookte vis bevatten, vooral wijting en tong zijn nuttig om de persoon. Elimineer voedingsmiddelen zoals kool, gefrituurd voedsel, opgewarmd eten, en gaar voedsel. Vetten en suikers moeten worden genomen met mate.

•  Drink veel water gedurende de dag. Helpt water in het doorspoelen van het lichaam systeem en is eigenlijk goed voor je lichaam.

•  Kijk voor een plotselinge gewichtsverlies. De bereidheid om een ​​maaltijd door het ongemakkelijke gevoel dat optreedt na het eten kan een oorzaak van het gewichtsverlies.

Hints

  • Hoewel het afschuwelijk kan voelen deze ziekte is beheersbaar met een verandering van dieet, stijging van het water inname en lichaamsbeweging.
  • Als de pijn erger wordt en niet verdwijnen na de veranderingen in dieet en eetgewoonten, een arts raadplegen.