Hoe wordt chronische diarree in Peuters Behandel

Diarree is het gevolg van een ziekte. Hoewel dit is meestal het geval is, kunnen de kinderen in de leeftijd van 6 maanden en 3 jaar chronische diarree ervaren. Dit betekent dat ze losse, loopneus stoelgang zonder aanwijsbare reden. Ze zijn blij, gezond en energiek in alle andere opzichten. Hoewel dit soort peuter diarree geen negatieve invloed op de gezondheid van kinderen, is het zeer rommelig te reinigen. Om deze reden, veel ouders zoeken helpen om de aandoening te genezen. Hier is een stap voor stap handleiding over hoe u uw peuter te genezen van niet-bedreigende chronische diarree.

Instructies

•  Geef je kind een banaan elke dag. Bananen bevatten veel vezels en kalium. Beide helpen om voedsel en kak te binden. In feite, mensen met constipatie problemen daadwerkelijk aan hun consumptie van bananen te beperken, omdat het hun symptomen nog erger kan maken.

•  Beperk de consumptie van sap. Typisch, peuters met chronische diarree zijn sap drinkers. In plaats van het geven van uw kind 3 of meer glazen sap per dag, probeer dan water of melk in plaats. Een glas sap is prima.

•  Wijzig het soort sap gegeven aan sinaasappelsap in plaats van appelsap. Terwijl u beperken de hoeveelheid sap uw peuter verbruikt, ook invloed op de soort van het sap. Sinaasappelsap bevat veel meer vezels en minder suiker dan appelsap. Zelfs 100% natuurlijke appelsap bevat veel suiker. Dit creëert diarree.

•  Elimineer lactose voor 3 dagen en kijk of het een verschil maakt. Veel mensen zijn lactose-intolerant. Dit is duidelijk omdat ze dunne ontlasting. U kunt proberen om de lactose in de voeding van uw kind te elimineren door het verstrekken van sojamelk voor 3 dagen. Als het de diarree niet verhelpt, ga je gang en voeg de melk terug.

•  Verminder de hoeveelheid vet, gefrituurd voedsel in het dieet van uw peuter. Niet alleen moet je kind niet eten gebakken voedsel gevuld met transvet, het veroorzaakt ook chronische diarree. Bestel haar gegrilde kip in het restaurant in plaats van gebakken kip vingers, bijvoorbeeld.

Hints

  • Laat uw kind naar de dokter als zijn eetlust, activiteit, stemming of energieniveau afneemt. Dit zou het probleem bedoel is meer medische behalve door de voeding.
  • Een peuter met chronische diarree kan het langer duren om het toilet dan andere kinderen zonder de aandoening. Het is gewoon moeilijker te beheersen diarree.