Hoe wordt cafeïne voor ADHD symptomen gebruiken

Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) is een neurologische aandoening die voor het eerst naar voren in de kindertijd. Het wordt gekenmerkt door onoplettendheid, impulsiviteit en hyperactiviteit. Volgens WebMD.com, deskundigen schatten dat 3 tot 5% van de kinderen hebben ADHD. Tot 60% van de kinderen met ADHD hebben problemen in de volwassenheid voort. Dit betekent dat ongeveer 4% van de Amerikaanse volwassen bevolking, of ongeveer 8 miljoen mensen hebben ADHD. Weinig volwassenen te laten behandelen voor ADHD. Zelf-toediening van cafeïne kan dienen als de standaard primaire behandeling voor veel volwassenen. Cafeïne voor de behandeling van de symptomen van het kind moet voorzichtig worden gebruikt, en met medische begeleiding.

Instructies

Recensie Symptomen, verkrijgen Diagnose, Overweeg Opties

•  Controleer uw symptomen. Mensen met ADHD hebben moeite om zijn aandacht en concentratie. Ze zijn ongeorganiseerd, snel afgeleid en snel verveeld. Ze zijn impulsief, de kans op ongelukken en maak slordige fouten. Ze houden niet van te hoeven wachten, en zal snellen door taken. Ze worstelen om behoeftebevrediging uit te stellen, zijn gevoelig voor alcohol-en drugsmisbruik of verslaving problemen en hebben de neiging om uitstelgedrag.

•  Als u van mening bent dat je ADHD kan hebben, in overleg met uw arts of met een therapeut die een juiste diagnose kan maken. Medische aandoeningen zoals allergieën, metabolische aandoeningen of endocriene stoornissen kunnen veroorzaken ADHD symptomen. Evenzo kan angst, depressie, ontwikkelingsstoornissen en andere psychische problemen ADHD-symptomen te creëren. Cafeïne kan de symptomen verergeren of te maskeren een onderliggend probleem dat moet worden behandeld. Een volledige medische evaluatie is essentieel voor het maken van een accurate diagnose.

•  Bekijk de behandelmogelijkheden. Zodra ADHD is gediagnosticeerd, bespreken behandeling opties met uw arts of therapeut, en doen verder onderzoek online. Bespreek het volledige scala van behandelmogelijkheden met uw provider. Overweeg het gebruik van een "Elimination Diet" uit te sluiten voedselallergieën als een bijdragende probleem. Onderzoeken voedings-en dieet wijzigingen die u kunt maken om de aandacht te verbeteren en te versterken emotionele en motiverende stabiliteit. Beginnen aan positieve veranderingen life-style. Een evenwichtige voeding, een goede nachtrust en lichaamsbeweging zijn goed voor je gezondheid, en zijn effectieve behandelingen voor ADHD. Je moet medicatie beschikbare opties te bespreken. Als u overweegt cafeïne als een behandeling optie, bespreek dit dan met uw arts. Maakt niet uit wat, moet worden gezien als cafeïne, maar een wapen in je arsenaal ter bestrijding van ADHD.

Met behulp van de cafeïne voor volwassen ADHD

•  Beoordeling bronnen van cafeïne en te bepalen hoe je cafeïne zal nemen in uw behandeling. Cafeïne komt van nature voor in koffie en thee, en wordt kunstmatig toegevoegd aan veel andere dranken, zoals Coca-Cola, Pepsi, Mountain Dew en energie dranken.

•  Zodra u uw bron van cafeïne te bepalen, identificeren de waarschijnlijke dosis van cafeïne wordt u verkrijgen. Raadpleeg de verpakking van frisdranken en energiedranken te zien hoeveel milligram cafeïne is opgenomen in elke portie. Merk op dat vaak een blikje of fles kan worden als meerdere porties wat de voedingsetiket betreft beschouwd. Voor koffie en thee schatting doseringen als volgt. In het algemeen, per 8 ounce portie, afhankelijk van de koffiesterkte, zal koffie 60-120 mg cafeïne en thee zal 20-45 mg cafeïne te hebben.

•  Bepaal een startdosering. Houd in gedachten dat de cafeïne is een drug. Geschat wordt dat 100 mg cafeïne overeenkomt met ongeveer 5 mg van Ritalin, wat een algemeen startdosering van deze ADHD medicatie. Experimenteer met effectieve doses. Verbruik 75-100 mg. van cafeïne in de ochtend --- dat is ongeveer een kop koffie --- en hebben een andere dosering in het begin van de middag.

•  Vermijd cafeïne gebruik later op de dag als het kan bijdragen aan slapeloosheid, slaapgebrek, en een zichzelf in stand behoefte aan toenemende doses van cafeïne in de ochtend. Cafeïne is geen vervanging voor een goede nachtrust.

•  Monitor voor zijden effecten, die kunnen bestaan ​​uit angst, verlies van eetlust, vaak moeten plassen en slapeloosheid. Als bijwerkingen een probleem geworden, spreken met uw arts over een andere behandeling opties. In overleg met uw arts, kunt u uw cafeïne dosis te verhogen tot 200 mg of zo tweemaal daags.

Hints

  • Cafeïne duurt ongeveer 45 minuten door te voeren. De effecten zijn kortwerkende durende 4 of 5 uur, afhankelijk van de verbruikte hoeveelheid. Dienovereenkomstig plannen.
  • Onderzoek naar het gebruik van cafeïne als een behandeling voor ADHD bij kinderen heeft gemengde resultaten opgeleverd. Cafeïne is niet algemeen onderschreven door aanbieders voor de behandeling van ADHD-symptomen bij kinderen. Elke medicatie behandeling programma met kinderen, moeten onder medisch toezicht, dus bespreken van uw kind gebruik van cafeïne met uw kind provider.