Hoe wordt Bvlgari brillen Reparatie

Hoe wordt Bvlgari brillen Reparatie

Het maakt niet uit hoe sterk of soepel uw brilmonturen zijn, of hoe goed je kijkt na hen --- zullen ongelukken gebeuren. Brillen die worden gedropt, sloeg of geperst zal worden beschadigd. Terwijl Bvlgari brillen zijn ontworpen om druk te weerstaan, kunnen ze alleen nemen zo veel misbruik voordat ze moeten worden gerepareerd. Als uw Bvlgari bril beschadigd zijn, kunnen ze thuis worden vastgesteld zonder een professional of een vervanging.

Instructies

•  Schroef een vervangende schroef uit uw lenzenvloeistof reparatieset met behulp van een miniatuur schroevendraaier uit de kit. Alle schroeven ontbreken of zitten los kan worden aangescherpt of vervangen op deze manier. Optometristen hebben vaak vervangende schroeven beschikbaar voor dit soort reparaties. Als u niet beschikt over een vervangende schroef, kun je rechtzetten een paperclip, schuif deze door het schroefgat en buig de ene kant op en rond de andere om de arm op zijn plaats te houden.

•  Pak het frame in de ene hand en voorzichtig en langzaam buigen arm de Bvlgari draad frame's terug op zijn plaats met behulp van een punttang voor frames die verbogen of kromgetrokken zijn geweest. Doe dit heel langzaam en voorzichtig om te voorkomen dat het breken van het frame.

•  Verhit een plastic Bvlgari frame met behulp van een föhn of warm water totdat het plastic is eenvoudig aan te passen. In tegenstelling tot metalen frames, moeten kunststof kozijnen voor de aanpassing worden verwarmd. Buig langzaam de plastic arm of brug weer op zijn plaats met behulp van uw vingers voor een kromgetrokken kunststof frame. Zijn plaats te houden, totdat het afkoelt om het in deze vorm te houden.

•  Breng epoxy lijm aan veerscharnieren of plastic arm stukken gebroken. Kunststof kozijnen hebben vaak een metalen skelet die door de armen. Als de plastic in de arm stuk springt, kun je het opnieuw toepassen en lijm deze op zijn plaats. Breng de epoxy aan de gebroken plastic stuk en schuif het terug op zijn plaats op de metalen draad. scharnieren kunnen ook worden gelijmd op zijn plaats met behulp van epoxy. Breng kleefband rond het scharnier of arm totdat de epoxy is opgedroogd.