Hoe wordt bronchitis met Home Remedies

Hoe wordt bronchitis met Home Remedies

Met behulp van home remedies voor bronchitis behandeling kan helpen verminderen ontstekingen in de longen. Wanneer de ontsteking raakt de longen veroorzaakt door een virus, het kan ademen moeilijk maakt. Bronchitis symptomen zijn piepende ademhaling, hoesten, moeilijk om te ademen, pijn op de borst, en het ophoesten van slijm. Als je hoest, je voelt het aankomen van de longen en borstkas. Je een branderig gevoel. Dus ontdekken tekenen van bronchitis is vrij eenvoudig. Het verschilt van een gewone verkoudheid, hoewel een koude kan bijdragen tot acute bronchitis. Oorzaken van bronchitis kan worden roken, of verkoudheid en rookkanalen. Bronchitis is besmettelijk, zo verspreidt het zich van de ene persoon naar de andere. Er zijn huismiddeltjes die bronchitis kunnen behandelen. Mensen met chronische bronchitis, waar haar een aan de gang staat, dient een arts te raadplegen. Home remedies kunnen helpen met uw chronische bronchitis, maar deze huismiddeltjes zijn om acute bronchitis te behandelen.

Instructies

•  Drink groene thee met kamille. Groene thee is antibacterieel en doodt virussen in het lichaam. Het helpt ook stimuleren uw immuunsysteem. U zult zeker wilt thee, hete thee drinken. Sommige groene thee heeft kamille in het ook. Probeer een groene thee met kamille te vinden. U kunt gewoon drinken kamille thee ook. Kamille thee helpt genezen bronchitis en verkoudheid ook. Een of de andere of beide helpen.

•  Met behulp van tea tree olie aan bronchitis. Tea tree olie is anti-virale, waarmee het virus zal doden. Je kan tea tree olie te gebruiken als een kruidengeneeskunde. Hier is wat je doet. Neem een ​​paar druppels, wrijf het op je borst. Dan kook water, en dan giet het gekookte water in een beker. Zet 2-3 drie druppels tea tree olie in het gekookte water. Dek af met een papieren handdoek. Adem dan de stoom. Tea tree olie kan direct helpen genezen van een ziekte, griep of verkoudheid. Heeft tea tree olie niet te nemen via de mond helemaal. De resultaten kunnen leiden tot ziekte. Veel essentiële oliën zijn anti-virale.

•  Gebruik honing aan bronchitis. Honing is niet alleen zo lekker, maar het is zeer gezond. Dus gezond, dat beschermt het immuunsysteem. Honing is anti-virale en anti-bacteriële. Doe de honing in je thee. Een theelepel honing wordt aanbevolen om te helpen verlichten van de symptomen bronchitis.

•  Blijf gehydrateerd. Drink veel water. Drink geen cafeïne of alcohol, want dat kan leiden tot uitdroging. Zuigen op ijs chips kunnen ook verminderen ontstekingen. Ijs is goed voor en je kunt zelfs eten ijs. Je mag niet eten veel vast voedsel. Stick met het eten van soep en ijsjes. Er gaat niets boven zelfgemaakte chicken noodle soep van oma.

•  Houd warm. Het beste is om jezelf warm, en de adem te houden in warme lucht wanneer die lijden aan bronchitis. Ook rusten jezelf, probeer niet te veel te doen. Ging op de bank of bed. Neem een ​​dag vrij. Hier krijg je een grote, warme deken en gewoon rust jezelf. Je zal verminderen uw klachten en je weer op je voeten in een mum van tijd te zijn.