Hoe wordt biologische warmte Pads gebruiken

Organische warmte pads zijn meestal gevuld met rijst of tarwe. Ze werken net als gewone verwarming pads, maar er zijn een paar extra voordelen en factoren te overwegen wanneer u hen. Als je eenmaal weet hoe je je biologische verwarming pad gebruiken om een ​​optimaal effect, zul je nooit willen een elektrische opnieuw gebruiken.

Instructies

•  Plaats de gedroogde lavendel in de verwarming pad zak. Dit geeft je de toegevoegde, kalmerende aromatherapeutische voordelen van lavendel geven, samen met de rustgevende warmte van de organische verwarming zak. U kunt zo weinig als 1/4 eetl zetten. in, of zoveel als een half kopje. Hoe meer lavendel je in de zak, hoe sterker de geur.

•  Spuit de verwarming pad met enkele stralen water. Gebruik niet meer dan vier straaltjes. Dit zal "activeren" van de lavendel en ook wat vocht toe te voegen aan de tas te halen om het te verwarmen meer veilig en effectief.

•  Microwave de verwarming zak. Als je de biologische verwarming zak eerder hebt gebruikt, heb je waarschijnlijk al weet hoe lang het duurt om het te krijgen tot een temperatuur die je leuk vindt. Echter, als u nog niet eerder gebruik gemaakt van de verwarming zak, het testen van de tijd en de temperatuur. Begin met de magnetron de tas een minuut op hoog. Dan, magnetron in nog eens 30 seconde totdat de zak is zo warm als je wilt. Merk op hoe lang het duurde voordat de zak om de temperatuur die u wilt bereiken. Laat nooit een autonome verwarming pad in de magnetron nooit onbeheerd achter. Je moet altijd in de buurt blijven in geval van rook of brand.

•  Leg de verwarming tas op elke pijnlijke spieren. Na de eerste 24 tot 48 uur, dient een schade in plaats van bevroren worden verwarmd. Een organische verwarming tas is een goede manier om de spieren stammen, bulten en blauwe plekken te behandelen. Zet de verwarming pad op de gewonde plek voor maximaal 20 minuten, dan geven het gebied een pauze van 20 tot 40 minuten voor het opnieuw toepassen van het pad.

•  Gebruik de organische verwarming pad voor ontspanning. Zelfs als u niet een blessure hebt, kan het helpen je te ontspannen. Warm het op en leg het op de achterkant van je nek of in de kleine van je rug. De rustgevende geur van lavendel helpt u uw geest helder, terwijl de warmte ontspant je spieren.

Hints

  • Kunt u ook etherische oliën in plaats van kruiden. Dit is effectief als u niet kunt openen en sluiten van de verwarming pad.
  • Laat nooit een autonome verwarming pad zonder toezicht.