Hoe wordt beïnvloed Ear Wax Verwijder

Hoe wordt beïnvloed Ear Wax Verwijder

Mensen met een geïmpacteerd oren klagen over duizeligheid, het gevoel dat hun oren zijn "vol", gehoorverlies en prikkelbaarheid. Vergeet niet dat, terwijl geïmpacteerd oren medische hulp nodig hebben, wat oorsmeer is normaal. Speciale zweetklieren in je buitenste gehoorgang producten wax aan het kanaal gesmeerd en schoon te houden. Zoals de wax vormen, het beweegt langzaam naar de opening van uw oor. Wax helpt om het water buiten te houden en vallen vreemde deeltjes zoals vuil en stof. Als je weet wat je aan het doen zijn en hebben de juiste instrumenten, kunt u zich te ontdoen van de wax impactie thuis.

Instructies

•  Bereid de glycerine, pipet en een katoenen bal om druppels in je oor zitten. Opstellen van glycerine in de pipet, dan kantel je hoofd naar de andere kant en zet je onaangetast oor op je schouder. Deze liften en bloot uw geïmpacteerd oor. Met gekanteld hoofd, langzaam knijp de pipet tot je 3-4 druppels glycerine in je oor. Leg de katoenen bal in je oor. Laat de glycerine en katoenen bal in tot de volgende dag. Wanneer je onder de douche, neem de katoenen bal en spoel je oor zachtjes, waardoor het af te voeren. Slapen met een handdoek op je kussen tijdens het uitvoeren van deze behandeling, zodat uw linnengoed schoon blijven. Herhaal deze stap tot de getroffen wax verzacht en loskomt. Vaak zult u slechts één applicatie nodig.

•  Aankoop en gebruik Debrox als de glycerine behandeling niet werkt, of als je wilt een peroxide-based behandeling te gebruiken. Debrox is een over-the-counter oorsmeer verwijderen medicatie. Vul de applicator met Debrox, dan kantel je hoofd, waardoor de aangetaste oor. Zet in de aanbevolen hoeveelheid van druppels en plaats een watje in je oor. Doe dit twee keer per dag. In tussen de doses, neem de katoenen bal en spoel uw gehoorgang. Om dit te doen, krijg het rubber oor spuit (u kunt deze kopen bij de apotheek) en een handdoek. Staan, zodat je hoofd voorbij de badkamer wastafel en drapeer de handdoek over je schouder en onder de aangetaste oor. Vul de spuit met warm water en knijp het in uw oor. Dit proces verwijdert de getroffen wax. Herhaal het hele proces zo nodig over een periode van vier dagen.

•  Gebruik minerale of baby-olie in het oor als je geen toegang hebt tot ofwel glycerine of Debrox hebben. Haal de olie, pipet en een katoenen bal. Opstellen van olie in de pipet. Kantel je hoofd naar de andere kant, het zetten van uw onaangetast oor op je schouder te tillen en uw beïnvloed oor bloot. Langzaam knijp de pipet met je hoofd gekanteld totdat u 3-4 druppels olie in je oor. Leg de katoenen bal in je oor, dan Laat de olie en katoenen bal in tot de volgende dag. Wanneer je onder de douche, neem de katoenen bal en spoel je oor zachtjes, waardoor het af te voeren. Slapen met een handdoek op je kussen tijdens het uitvoeren van deze behandeling. Herhaal deze stap tot de getroffen wax verzacht en loskomt. Vaak met deze methode slechts één applicatie nodig.

•  Raadpleeg uw arts als u hebt geprobeerd om het oorsmeer in je eentje te verwijderen, maar waren niet succesvol. Ze kunnen gemakkelijk verwijder beïnvloed was in haar kantoor met speciale instrumenten. Ze kan ook diep zien in uw oor met een otoscoop, ervoor te zorgen dat de was volledig verwijderd. Als er schade is of een infectie, zal ze antibiotica of pijnstillers voorschrijven totdat je oor volledig genezen is.

Hints

  • Als je oorpijn dat ernstig is of note drainage uit uw gehoorgang te ervaren, een arts raadplegen. Je kan een infectie die antibiotica nodig hebben.
  • Het gebruik van apparaten op te halen uit je oren is gevaarlijk. Elke keer als je een object in uw oor, loopt u het risico te scheuren het trommelvlies.
  • Vermijd het gebruik van wattenstaafjes in je oren. In de meeste gevallen van impactie, heeft een wattenstaafje gebruikt. Wattenstaafjes niet was te verwijderen; in plaats daarvan, ze duwen het verder in de gehoorgang, waar het niet thuis hoort. Wax zal blijven bouwen, diep in het oor, totdat impactie optreedt.