Hoe wordt Asbest Vergiftiging behandelen

Hoe wordt Asbest Vergiftiging behandelen

Asbest is een groep van natuurlijk voorkomende mineralen die zijn gebruikt in de industrie, omdat zij resistent zijn tegen chemicaliën en warmte. De twee subgroepen van asbest zijn chrysotiel vezels, die krullend of serpentijn en amfibool vezels, die recht en naaldachtige zijn zijn. Chrysotiel vezels zijn het meest gebruikt in de industrie. De volgende stappen helpen u te identificeren en behandelen van een geval van asbest vergiftiging.

Instructies

•  Weten over de lange periode die moet verstrijken voordat de blootstelling aan asbest geeft gewoonlijk symptomen. Het primaire gevaar van asbest is afkomstig van het inademen van het. Asbestvezels hebben de neiging in de longen te blijven zodra ze worden ingeademd. De vezels zullen ophopen, waardoor longontsteking en littekenvorming, wat kan leiden tot asbestose, longkanker en mesothelioom.

•  Informeer uw arts over een mogelijke blootstelling of je symptomen hebt, omdat ze niet duidelijk kunnen worden voor jaren.

•  Let op eventuele aanhoudende ademhalingsproblemen die erger na verloop van tijd te krijgen. Andere symptomen kunnen zijn: vermoeidheid, een aanscherping van de borst, moeite met slikken, zwelling in de nek of gezicht, verlies van eetlust en gewichtsverlies.

•  krijg je een medisch onderzoek naar de blootstelling aan asbest op te sporen. Specifieke tests moeten omvatten longfunctietesten en een röntgenfoto van de borst. De X-ray niet het werkelijke asbestvezels detecteren, maar het kan helpen bij het identificeren vroege stadia van longziekte. Computertomografie kan effectiever zijn voor deze dan X-stralen zijn. Als blootstelling aan asbest wordt vermoed, kan een long biopsie blootstelling aan asbest te bevestigen.

•  Onderga ondersteunende therapie om de symptomen te verlichten, omdat er geen curatieve behandeling voor asbestose. Therapeutische methoden te verwijderen afscheiding uit de longen omvatten borst percussie, posturale drainage en trillingen.