Hoe wordt artrose Met Natural Remedies Behandel

Hoe wordt artrose Met Natural Remedies Behandel

De wegslijten van kraakbeen tussen de botten en gewrichten kan leiden tot een pijnlijke aandoening bekend als artrose. Deze degeneratieve gezondheidstoestand kan uiteindelijk leiden tot het kraakbeen om volledig weg te dragen, zodat er niets als een kussen tussen je botten en gewrichten. Artrose treft vaak ouderen en vrouwen, maar het kan ook ontstaan ​​als gevolg van het zijn sedentaire of obesitas. Bepaalde natuurlijke remedies en veranderingen in levensstijl kunnen helpen om de behandeling van artrose door de vermindering of de symptomen verlichten.

Symptomen van artrose

Stijfheid of pijn in je gewrichten als je voor het eerst wakker in de ochtend of na het zitten voor een langere periode van tijd kan een van de eerste symptomen van artrose. Uiteindelijk kan uw gewrichten ontstoken raken, voelen warm aan en leiden tot een verminderd bereik van de beweging. Als u de voorkeur pijnlijke gewrichten, kan je spieren verzwakt in het proces te worden. Degenen die last hebben van artrose in de vingers kan ook eindigen met benige knoppen in de gewrichten, die bekend staat als Heberden knooppunten.

Complicaties van artrose

Als uw toestand ontaardt, kan het invloed hebben op uw kwaliteit van leven, vooral als het niet goed wordt behandeld. Dagelijkse taken kan moeilijk in te vullen, en je kan uiteindelijk moet uw werklast te verminderen of te stoppen met werken. Als bepaalde gewrichten verslechteren tot het punt van het hebben van weinig of geen kraakbeen links, zoals in de heup of knie, kan uw arts vervangende operatie aanraden.

Wijzigingen Lifestyle behandeling van artrose

Veel lifestyle factoren dragen naar of verergeren artrose symptomen. Het bereiken van een gezond gewicht is het gewicht en lichaamsbeweging kan sterk verminderen pijn en ongemak. Zwemmen, wandelen en fietsen zijn een paar vormen van lichaamsbeweging die je kunt deelnemen aan het helpen versterken van de spieren die je gewrichten te ondersteunen. In aanvulling op het stabiliseren van uw gewrichten, lichaamsbeweging helpt u ook behouden bereik van de beweging. Ook al is het belangrijk om te oefenen, is het net zo belangrijk om niet te overdrijven. Rest pijnlijke gewrichten 12 tot 24 uur ontsteking en pijn te verminderen.

Natuurlijke remedies voor symptoomverlichting

Het nemen van 500 tot 1500 mg glucosamine en dagelijkse chondroiton kan helpen behouden gezondheid van de gewrichten en pijn in de gewrichten te verminderen. U kunt ook gebruik maken van warme kompressen om stijve gewrichten en koude kompressen behandelen om pijnlijke spierkrampen te verlichten. Een andere manier om de pijn in de gewrichten te verminderen met behoud van bereik van de beweging is naar yoga of tai chi-lessen te nemen met een deskundige instructeur. Beide soorten van de oefening ook helpen om stress veroorzaakt door de effecten van artrose symptomen te verlichten. Kruiden zoals kurkuma, gember en capsaïcine - een natuurlijke component gevonden in hot chili peppers - kan ook mondeling of plaatselijk worden genomen om gezamenlijke ontsteking en pijn te verlichten.