Hoe wordt artritis symptomen te verminderen

Mensen die lijden aan artritis kan warmte, stijfheid en pijn ook ervaren in hun gewrichten vermoeidheid. Hoewel er geen remedie voor artritis, hoef je niet te laten artritis symptomen te bestrijden, u of uw dagelijkse activiteiten. Er zijn manieren om deze symptomen waarmee veel mensen met artrose aan de normale activiteiten te hervatten verminderen.

Instructies

Hoe wordt artritis symptomen te verminderen

•  Doe regelmatig aan lichaamsbeweging. Oefening kan uw gewrichten helpen op twee manieren. Ten eerste, het helpt bij de controle van uw gewicht, wat extra druk die overgewicht kunnen plaatsen op uw gewrichten te ontlasten. Ten tweede kunnen uitoefenen stijfheid en pijn in gewrichten verlichten.

U moet zich richten op de range of motion (ROM) oefeningen zoals eenvoudige stukken. ROM oefeningen kunnen stijve gewrichten te verlichten en uw gewrichten in beweging normaal. Een voorbeeld van een ROM-oefening is om te zitten in een stoel die is hoog genoeg om je benen te zwaaien. Verleng een been met je dijen op de zitting. Drie seconden ingedrukt dan buig je knie. Beweeg uw voet zo ver terug als je kunt. Ontspan en herhaal 10 keer op elk been.

Aerobic oefeningen, zoals fietsen, zwemmen of wandelen, kunnen gewrichtsontsteking verminderen. Vallen aërobe oefeningen in uw routine ongeveer 3 tot 4 keer per week. De Arthritis Foundation (AF) adviseert te beginnen met 5 minuten sessies en het opbouwen van 3 minuten per sessie.

Weerstand oefeningen kunnen je gewrichten te beschermen en houd ze sterk. Verwerk de versterking of weerstand oefeningen nadat u opwarmen met ROM-oefeningen. Spierversterkende oefeningen moet om de andere dag worden gedaan, op basis van de AF.

•  Luister naar je lichaam. Neem een ​​pauze en rust wanneer je moe of pijn in je gewrichten te voelen. Het is belangrijk artritis symptomen niet te negeren. Balans van uw fysieke activiteiten met rust. Echter, niet te veel rusten, want inactiviteit uw gewrichten stijf kan maken.

•  Ontvang fysieke en / of ergotherapie. Therapeuten kunnen strategieën voorstellen voor het verminderen van symptomen zoals stijfheid en vermoeidheid dat het uitvoeren van alledaagse activiteiten moeilijk kunnen maken. Ze kunnen ook laten zien hoe je stroppen, elastische bandages, braces, spalken of gebruiken om de druk op de gewrichten te verminderen.

•  Breng vochtige warmte aan de getroffen gewrichten. U kunt de voordelen van vochtige warmte te krijgen door het weken in een warm bad of een whirlpool, het nemen van een 15 tot 20 minuten warm bad of een warme douche, of het toepassen van vochtige warmte packs aan uw gewrichten.

Hints

  • Volg altijd het advies van uw arts over het gebruik van recept en over-the-counter medicatie om uw artritis symptomen te verlichten.