Hoe wordt artritis door middel van acupunctuur Ontlast

Hoe wordt artritis door middel van acupunctuur Ontlast

Acupunctuur is een vorm van alternatieve geneeskunde. In deze benadering worden dunne naalden gebruikt om de huid op specifieke punten langs het lichaam doorboren, teneinde bevorderen genezing. Deze technieken zijn gebruikt om een ​​breed scala aan omstandigheden, waaronder bekken ontstekingsziekte, onvruchtbaarheid, oorsuizen en diarree. Het kan ook mogelijk zijn om artritis te verlichten door middel van acupunctuur.

Instructies

•  Seek gekwalificeerde zorg. Zoek een acupuncturist met ervaring in de zorg artritis door een bezoek aan de Acufinder website (zie bronnen hieronder).

•  Praat met uw acupuncurist over rustgevende je stijve rug, benen en heupen. De urineblaas meridiaan regelt de rug, poten en heupen en toepassen acupunctuur tot dit punt kan helpen verlichten artritis pijn in deze gebieden. De urineblaas meridiaan bevindt zich aan de achterkant van de knie.

•  Vraag uw acupuncturist om een stijve nek te verlichten met behulp van de long meridiaan. De long meridiaan kan gevonden worden in de arm, net boven de pols.

•  Zie uw acupuncturist voor het aanbevolen aantal sessies voor de beste kans op het verlichten van artritis.

Hints

  • Acupunctuur tarieven zijn meestal matige kosten, maar ze kunnen duur zijn. De opleiding en ervaring van uw therapeut zal een rol spelen in het tarief, net als de stad waar hij of zij is gebaseerd.
  • Acupunctuur wordt gedekt door door tal van verzekeringen. Medicare en Medicaid geen dekking bieden, echter.
  • Kruiden en supplementen - goedkoop tot matig in prijs - kunnen worden voorgeschreven om de behandeling te vergemakkelijken. Dit gebied van de therapie wordt niet gedekt door de verzekering plannen.
  • Chronische aandoeningen zoals artritis kan wel 20 tot 30 sessies behandeling.
  • Probeer niet om ernstige symptomen, zoals hevige en aanhoudende bloeden te behandelen door middel van acupunctuur. Zoeken naar de zorg van een arts.
  • Heeft acupunctuur zelf-behandeling ondergaan, tenzij je over de nodige kwalificaties. In goedkeurende handen, kan acupunctuur leiden tot ernstige gevolgen, zoals levertoxiciteit.
  • Voordat u een alternatieve medische techniek beginnen, zich ervan bewust dat velen zijn niet wetenschappelijk onderzocht. Vaak is slechts beperkte informatie beschikbaar is over de veiligheid en effectiviteit. Elke staat en elke discipline heeft zijn eigen regels over hoe de alternatieve geneeskunde beoefenaars professioneel kunnen worden gelicentieerd. Als u besluit om te bezoeken is, kiest u een vergunning van een erkende nationale organisatie. Raadpleeg eerst uw primaire zorgverlener over uw beslissing. Houd uw arts op de hoogte over de alternatieve medische techniek die je onderneemt.