Hoe wordt Aloë Vera Juice Extract

Hoe wordt Aloë Vera Juice Extract

Aloë, een lid van de lelie familie die meer lijkt op een cactus in uiterlijk en habitat, is gebruikt in de natuurlijke geneeskunde voor duizenden jaren. Vandaag waarderen we vooral haar "aloe vera," een gel afgeschraapt van de binnenkant van de vlezige spiked bladeren, die kan worden gebruikt als een zalf het verlichten verbrande of geïrriteerde huid. Er is meer aan deze oude fabriek, echter dan de slijmerige gel die wordt gebruikt om de huid te kalmeren. Veel mensen beweren dat het gebruik van aloe "juice" heeft spijsvertering voordelen, ook.

Instructies

•  Kweek uw planten buiten in zandgrond. Deze "lelie van de woestijn" houdt warm weer en vindt het niet erg droge omstandigheden, maar kan niet vriestemperaturen tolereren. Kamerplanten produceren geen gel van dezelfde potentie. Elk voorjaar, zal uw planten produceren offsets die kunnen worden geplant om nieuwe planten te maken. Als u gescheiden en beginnen elk van deze "baby's" in zijn eigen ruimte of pot elk voorjaar, dan heb je een constante aanvoer van aloë planten.

•  Kies planten die twee tot drie jaar oud zijn om te gebruiken voor uw aloe vera sap zijn. Volwassen planten produceert de enzymen en eiwitten die het inwendige van de bladeren enige tijd. Ook kunnen volwassen planten staan ​​sommige verliezen bladeren met weinig schade aan de plant. Oogsten 10-12 bladeren van de bodems van volwassen planten 3-4 uur na het gieten. Was de blaadjes met warm water of water en azijn.

•  Met een scherp mes, snijd de stekelige kanten van elk blad. Werk snel met de bladeren als je ze eenmaal hebt gesneden om de vloeistof die zal weglopen als u werkt te besparen. Snij of schraap de ene kant van het blad af en snijd de blootgestelde gel in secties en knip uit de buurt van de resterende bladoppervlak, dat evenwel niet tot een van de bekleding van de stoere groene blad weg met de kleurloze gel nemen. De gel moet smaakloos, niet bitter zijn.

•  Zet uw gel in een sapcentrifuge of een kaasdoek bekleed vergiet in een kom. Verwerk de gel in de sapcentrifuge of pletten door de zeef in de kom om uw ale sap te krijgen. Voeg tot een liter water of vruchtensap te dun voor het drinken. De koelkast meteen. Niet te veel te maken op een moment - aloe potentie vervaagt snel, zodat het sap moet worden geconsumeerd binnen een paar dagen.

Hints

  • Diverse bronnen raden aan aloë vera sap voor alles van darmgezondheid tot haar conditionering. Bij het zoeken naar toepassingen voor aloë sap, check de bron om ervoor te zorgen dat het betrouwbaar is en de informatie die het biedt juist.
  • Hoewel sommige aloë sap "recepten" suggereren afhakken van de stekels en de verwerking van het hele blad, het interieur van de bekleding van het blad van de Aloe bevat aloë latex, een bittere geelachtige substantie die de maag van streek en ernstige krampen kunnen veroorzaken. Zorg er voor dit gedeelte van het blad te voorkomen bij het verzamelen van uw aloë sap.
  • Old planten die hadden hun onderste bladeren ontdaan kunnen opnieuw worden ingesteld dieper. Zij blijven uitlopers stellen.
  • Lees de Mayo Clinic de analyse van de voordelen van aloë voordat Ingeslikte.
  • Mensen met een allergie voor uien of knoflook (ook lid van de lelie familie) moet niet intern gebruiken aloë.