Hoe wordt ADHD Recognizie bij jonge kinderen

Het is belangrijk voor ouders om te weten hoe ADHD bij jonge kinderen te herkennen. Kinderen met deze aandoening worden vaak geconfronteerd met de strijd thuis en op school, omdat ze hebben een harde tijd het controleren van hun gedrag. Hierdoor kunnen andere onrechte dat deze kinderen herrieschoppers die opzettelijk problemen veroorzaken. Ouders die weten hoe ze de symptomen van ADHD te identificeren zijn in een betere positie om te helpen hun kinderen omgaan met hun symptomen en hun gedrag aan te passen.

Instructies

•  Let op het vermogen van het kind om aandacht te besteden. Kinderen met ADHD hebben meestal een harde tijd geconcentreerd te blijven. Dit maakt het moeilijk voor hen om taken te voltooien. Een kind met deze aandoening kunnen lijken niet te letten op school. Hij kan vergeetachtig zijn en verliezen huiswerkopdrachten, en maken fouten uit onzorgvuldigheid.

•  Kijk of het kind vertoont tekenen van rusteloosheid. Een van de meest opvallende symptomen van ADHD is hyperactiviteit. Een hyperactief kind vaak voortdurend krijgt in en uit zijn stoel tijdens de schoolvakanties en dwaalt rond de klas. Toen hij verblijft in zijn stoel, hij is vaak onrustig. Hij kan constant tikt met zijn vingers op het bureaublad of tik op zijn voeten op de grond.

•  Controleer of het kind is het hebben van een harde tijd het handhaven van zelfbeheersing. ADHD veroorzaakt vaak kinderen zeer impulsief. Als gevolg daarvan kunnen zij mensen onderbreken tijdens gesprekken, flappen antwoorden zonder te wachten op de leraar om een ​​beroep op hen, en hebben een harde tijd verblijft op onderwerp tijdens het spreken. Zij kunnen ook ongepaste opmerkingen naar hun collega's, schuit in over de activiteiten van andere mensen en niet wachten op hun beurt bij het spelen met hun klasgenoten.

•  uitsluiten van andere oorzaken van de symptomen van het kind. Kinderen kunnen hyperactief, impulsief en onoplettend voor vele andere redenen zijn. De dood van een geliefde, kan problemen met leeftijdsgenoten of echtscheiding veroorzaken kunnen de kinderen om het gedrag dat is zeer vergelijkbaar met ADHD vertonen. Hun gedrag kan het gevolg zijn van andere aandoeningen zoals depressie of bipolaire stoornis. Bepaalde medicijnen kunnen ook leiden tot gedragsproblemen bij kinderen.

•  Let op de duur van de symptomen van het kind. Om een ​​stevige ADHD diagnose krijgen, moet een kind symptomen consistent vertonen gedurende ten minste zes maanden. De symptomen moeten verschijnen tegen de tijd dat het kind wordt 7.

Hints

  • Om een ​​kind de diagnose ADHD, moet het kind altijd symptomen vertonen in ten minste twee standen.
  • ADHD interfereert met een kind het vermogen om gezonde relaties met familie en collega's te hebben.