Hoe wordt acupunctuur gedaan voor stoppen met roken?

Hoe wordt acupunctuur gedaan voor stoppen met roken?

Acupunctuur een effectieve methode om te stoppen met roken

Acupunctuur kan worden gebruikt als hulpmiddel bij het stoppen met roken, verminderen van hunkeren en de effecten van ontgifting, maar de roker moet ook zeer gemotiveerd om doen van de gewoonte te zijn. In een reeks van sessies van 30 minuten, worden naalden ingebracht in het lichaam op drukpunten, verbetering van de energie stromen en balans.

Een oude genezingsproces

Acupunctuur meer dan 5000 jaar oud en gebaseerd op het concept van regulering "qi" of de energiestroom via 12 meridianen die ook geassocieerd zijn met genoemde organen. Een getrainde acupuncturist steekt naalden in een aantal van 1.000 plaatsen langs de energiebanen, de versterking van vitale organen van de roker en functioneren.

Wing-Benn Deng, PhD, vergelijkt de vervuiling in de lucht om te roken waar "de lichaamscellen en de inwendige organen voortdurend leven in een vervuilde omgeving." Acupunctuur geeft het lichaam een ​​gezonde toestand, die van nature verwerpt de geur van sigaretten en de drang om te roken.

Hoewel acupunctuur hunkeren kan beïnvloeden, moet het individu zijn gewoonten en levensstijl aan te passen. Stoppen met roken kan ook steun van vrienden en familie, maar ook voedings veranderingen vereisen. Reducerende suiker en cafeïne inname te worden, zoals het verhogen van de hoeveelheid water en fruit geconsumeerd.

De acupunctuur behandeling proces

Leah Martino, OMD, L.Ac., een beoefenaar met meer dan 12 jaar ervaring, heeft een programma dat succesvol is gebleken met veel van haar patiënten ontwikkeld.

De patiënt mag niet roken op de eerste dag van de behandeling, zei ze. Als de roker kan stoppen voor de eerste 24 uur, wordt haar succes 90 procent gegarandeerd, Martino schreef op Acupuncture.com. De eerste week, ze schema's twee afspraken twee dagen na elkaar. Zij voegt naalden in beide oren en het lichaam de longen, nieren en andere organen te ondersteunen. De behandeling kalmeert zenuwen van de patiënt en vermindert de eetlust, verlangens en de impuls te bereiken voor een sigaret.

Martino's komende twee acupunctuur sessies zijn een week uit elkaar. Acupunctuur slim signalen van de hersenen naar het lichaam veeleisende nicotine. Hunkeren moet verminderen van 20 naar drie of vier per dag, schreef ze. De roker moet nog oefenen wilskracht, maar om die verleidingen te weerstaan. Kruiden kunnen steunt het proces.

De San Francisco Natuurlijke Geneeskunde kliniek onderstreept het belang van de eerste analyse dat de persoonlijke gewoonten en triggers die de roker te bereiken voor een sigaret kan leiden identificeert. Zij beveelt vijf sessies in de loop van een maand voor een effectieve stoppen met roken.