Hoe word je een deelnemer op The Biggest Loser NBC Show

Hoe word je een deelnemer op The Biggest Loser NBC Show

The Biggest Loser is een reality tv-programma dat wekelijks wordt uitgezonden op NBC. Deelnemers delen allemaal dezelfde missie: gewicht te verliezen en gezond te krijgen. Als je zou willen zijn op de Biggest Loser, de volgende stappen uit om een ​​kandidaat te worden.

Instructies

•  Bezoek NBC.com om te downloaden en een applicatie voor de show gieten en overweging voorleggen. Website van NBC's zal u met het gieten data en locaties in uw regio. U moet een video en recente foto van jezelf mee in te dienen bij uw aanvraag. De video moet ongeveer 10 minuten lang onder vermelding van uw naam, leeftijd, gewicht en waarom je een uitverkoren deelnemer op The Biggest Loser moet zijn.

•  Breng uw applicatie, video en niet-herbruikbare foto naar de casting call. U gaat voor een panel van rechters en geïnterviewd over waarom je een seizoen deelnemer moet zijn. De jurering sessie is uw tijd om te schitteren en laat je persoonlijkheid doorkomen. Dit zal de eerste van de twee mogelijke interviews, dus in gedachten houden u mag interviewen in een groep.

•  Wacht tot u worden benaderd door NBC rechters voor een tweede casting call interview. Het tweede interview zal niet plaatsvinden in een groep als het eerste gesprek was. Wees bereid om te re-interview helemaal opnieuw in de voorkant van de nieuwe rechters. De jury zal op zoek naar iemand die echt wil afvallen, krijgen een gezonde en inspireren Amerika.